4 camere cu vedere frumoasă la mare, 2 băi, terasă mare, Isla Plana

Isla Plana, Spania – ID 5196
179,995 €
Arie 75 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Condiție Liber

Investiți în acest apartament elegant la ultimul etaj. Bucurați-vă de priveliștile uimitoare ale golfului Mazarron de la solarul privat de pe acoperiș, locul perfect pentru a vă bucura de apusul soarelui și pentru a vă relaxa pe mobilierul de grădină, în zona de lounge sau pentru a găti o masă la grătar. Terasa este, de asemenea, dotată cu mobilier de grădină și vedere la mare, făcând din spațiul exterior al acestei proprietăți o încântare.

Amenajare: O casă de oaspeți, cu o suprafață de 2.000 mp:

Trei dormitoare, fiecare cu dulapuri mari încorporate.

Două băi.

Bucătărie complet echipată, cu blaturi frumoase din granit și mult spațiu de depozitare.

Salon în plan deschis care creează o zonă de living aerisită și spațioasă.

În plus, proprietatea are, de asemenea, un dulap de depozitare convenabil sub scări și aer condiționat în camera de zi și în toate cele trei dormitoare. Există, de asemenea, ferestre cu geamuri duble în întreaga proprietate. Pentru o notă de lux, o piscină comună și un jacuzzi înconjoară complexul de apartamente.

Locație:

Proprietatea este situată în frumoasele dealuri Mojon, la doar câteva minute de plaja Isla Plana și de golful Mazarron, ceea ce o face o locație ideală pentru familiile și persoanele care doresc să experimenteze frumusețea Spaniei în cele mai bune condiții.

Specialitatea Mazarron este reprezentată de plajele sale ieșite din comun: Bolnuevo Beach, Playa del Castellar, Nares Beach și Playa de Rihuete, pentru a numi doar câteva dintre locurile care se întind pe cei 35 km de coastă, în mare parte nealterată. Dacă doriți să rămâneți activi, există o mulțime de sporturi nautice, cum ar fi navigația, scufundările și pescuitul.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
66 m2
Terasă
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00