4 camere de lux cu vedere la mare in complexul Gallery, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7172
125,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 6/7
Mare 10 m
Taxă pentru servicii 1,000 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament de lux in suprafata de 4 camere, situat la etajul sasele din sapte etaje, in complexul Gallery, din Sunny Beach, Bulgaria. Suprafata totala a apartamentului este de 100 m2. Amenajare: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu WC și două balcoane, dintre care unul cu vedere directă la mare. Expunerea apartamentului este sud-est. Apartamentul se vinde mobilat conform pozelor curente.

Complexul este situat pe prima linie a Coastei Insorite, in zonele comune exista piscina, zona de relaxare, restaurant, supermarket, supraveghere video, paza pe tot parcursul anului, receptie si parcare.

Taxa de întreținere este de 1.000 de euro pe an.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
7
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
90 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
40 m
Medic
510 m
Cafenea
330 m
Restaurant
80 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
760 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00