4 camere in bloc nou, la cativa metri de plaja, complex Etera 4, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 6504
174,372 €
Arie 145 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 15 € per m2/an
Condiție Liber

Vanzare in rate! Va prezentam un apartament nou si foarte spatios cu 4 camere, in suprafata totala de 145,31 mp, situat la etajul trei din sase etaje in complexul in constructie Etara 4. Amenajare: hol intrare, living cu spatiu pt. o chicinetă, trei dormitoare, baie/toaletă, balcon. Imobilul se vinde fara bucatarie, mobila si utilaje. Pretul apartamentului este pentru finalizarea "la cheie" (pardoseli — laminat si gresie, pereti vopsiti, usi, baie-toaleta cu gresie si echipamente sanitare). Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilierul și echipamentele. Complexul Etara 4 este situat in prima linie la mare, la doar 100m de plaja si este format din doua cladiri pe nivele diferite. Configurația lor formează o structură în formă de L. În conformitate cu ideile tale personale despre locuit, poți alege singur materiale de înaltă calitate pentru finisarea locuinței, cum ar fi teracota, culorile pereților, mobilierul de baie. La cererea dumneavoastră, vă putem asigura instalarea de aer condiționat și echipamente complete. Fiecare apartament este dotat cu TV prin cablu. Complexul va fi finalizat în 2024, ceea ce permite achiziționarea în faza de construcție cu plata amânată, precum și posibilitatea de planificare individuală a spațiului de locuit și alegerea materialelor de finisare. Taxa de întreținere va fi de 15 EUR/m2 pe an.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de obiective interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu cu siguranță nu atât de aglomerat precum Sunshine Coast.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
145 m2
Suprafață utilizabilă
114.69 m2
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
100 m
Medic
1 km
Cafenea
650 m
Restaurant
120 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
180 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00