4 camere Penthouse cu piscină

Cagliari, Sardínie, Italia – ID 8808
1,800,000 €
Arie 302 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 50 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Villini del Poetto sunt soluții de design de înaltă calitate, situate într-un complex rezidențial la doar câțiva metri de plaja Poetto din Cagliari.

Zona de la malul mării oferă o gamă largă de servicii, cum ar fi o piscină, un centru de scufundări, restaurante, școli de navigație și de sporturi nautice și chioșcuri caracteristice.

Apartamentul de la etajul penthouse este format dintr-un living cu bucătărie, trei dormitoare, trei băi, terasă cu piscină, solar și loc de parcare.

Livingul spațios cu bucătărie este ideal pentru a petrece seri plăcute împreună cu familia și prietenii, savurând mese delicioase la malul mării.

Cele trei dormitoare garantează un mediu confortabil și relaxant pentru a vă relaxa după o zi la soare pe plaja Poetto sau pe una dintre coastele magnifice din Cagliari.

Grădina oferă, de asemenea, un spațiu liniștit și privat unde vă puteți bucura de soarele care apune înmuiat în piscina panoramică sau de o cină cu prietenii. Iar cu parcarea inclusă, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la găsirea unui loc de parcare.

Proiectul este soluția ideală pentru cei care caută un echilibru perfect între muncă, viață socială, sport și relaxare, fără a renunța la apropierea de centrul orașului, într-una dintre cele mai frumoase zone din Cagliari.

Partenerul nostru de afaceri oferă, de asemenea, pachete de argint, aur și platină pentru facilitățile proprietății.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
302 m2
Suprafață utilizabilă
165 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
190 m
Medic
650 m
Cafenea
170 m
Restaurant
170 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
630 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00