5+1 Vila modernă cu vedere la mare

Quartu Sant'Elena, Sardínie, Italia – ID 9530
470,500 €
Arie 153 m2
Dispoziție 5 + 1 camere
Mare 600 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară
La câțiva kilometri de Cagliari, capitala Sardiniei, vă prezentăm noul proiect "Paradise Villas".

Uitați de stresul cotidian și scufundați-vă în atmosfera relaxantă și regeneratoare a acestei oferte imobiliare.

Vila terasă este compusă din 4 dormitoare, zonă de living cu bucătărie, living, 2 băi și spălătorie și este repartizată pe două etaje.

Casa este orientată cu fața și spatele spre grădina de 291 m2, un paradis verde care vă va face să vă simțiți imersați într-o oază de pace și liniște. Aici, printre parfumul florilor și cântecul păsărilor, veți avea ocazia să redescoperiți plăcerile vieții în aer liber, să vă bucurați de compania prietenilor și a familiei în serile călduroase de vară sau să vă cufundați în relaxare totală. Verandele oferă spațiul perfect pentru a vă bucura de clima blândă din Sardinia și de priveliștile incredibile ale mării pe tot parcursul anului.

În interior, vila se prezintă ca un amestec perfect de confort și design modern. Cele patru dormitoare sunt confortabile și ideale pentru a găzdui prieteni și rude, în timp ce livingul mare cu bucătărie, înconjurat de lumina naturală care se filtrează prin ferestre, este un spațiu versatil, ideal pentru a vă bucura de momente speciale cu cei dragi. Zona de living aflată, de asemenea, la subsol face casa și mai primitoare și devine o cameră perfectă pentru a fi folosită ca sală de cinema.

Amplasarea strategică la o aruncătură de băț de Cagliari vă permite să vă bucurați de serviciile și facilitățile orașului, păstrând în același timp intimitatea prețioasă a casei dumneavoastră.

Paradise Villas este mai mult decât o simplă casă, este o destinație pentru suflet, unde puteți găsi un echilibru între ritmul frenetic al vieții moderne și liniștea naturii nealterate.

Partenerul nostru de vânzări oferă, de asemenea, pachete de argint, aur și platină pentru facilitățile proprietății.

Piscina se vinde separat, nefiind inclusă în preț.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
153 m2
Teren
291 m2
Suprafață utilizabilă
76 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
57 m2
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
6 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
170 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00