Apartament 3 camere cu lift și balcon, centrul orașului, Mazarrón

Mazarrón, Spania – ID 5344
75,000 €
Arie 55 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Condiție Liber

Vă oferim un apartament complet mobilat în centrul orașului Mazarron!

Proprietatea este deja mobilată cu bun gust și are avantajul de a fi dotată cu un lift și este în stare impecabilă. Toate camerele sunt foarte luminoase, luminate de lumina naturală, ceea ce conferă apartamentului un sentiment de deschidere și spațiu.

Proprietatea include:

Camera de zi mobilată cu canapele și masă și scaune este un loc ideal pentru a vă relaxa și a vă distra oaspeții. De asemenea, camera de zi are acces direct la balcon.

Bucătărie deschisă cu bar pentru micul dejun. Spațiul este deja mobilat și are o mulțime de spațiu de depozitare și de lucru. Toate produsele albe sunt incluse în apartament.

2 dormitoare. Dormitorul principal, mare și luminos, are un dulap încorporat și acces la terasă, iar al doilea dormitor are paturi supraetajate pitorești.

Baie de familie cu duș.

Nu ratați această investiție fantastică!

Locație:

Această proprietate are avantajul de a fi într-o locație centrală excelentă, fiind în același timp într-o locație mai liniștită în Mazarron. Vă puteți bucura de beneficiile oferite de oraș și de port înainte de a lua o scurtă plimbare cu mașina și de a vă găsi pe plajele frumoase din Puerto de Mazarron.

Specialitatea Mazarron este reprezentată de plajele sale ieșite din comun: Plaja Bolnuevo, Playa del Castellar, Plaja Nares și Playa de Rihuete, pentru a numi doar câteva dintre locurile care se întind de-a lungul celor 35 km de coastă, în mare parte nealterată. Dacă doriți să rămâneți activi, există o mulțime de sporturi nautice oferite, cum ar fi navigația, scufundările și pescuitul.

Dragi clienți, trăim într-o perioadă ciudată, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în tot ceea ce este rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Balcon
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00