Apartament confortabil cu terasă în frumosul oraș Risan

Risan, Muntenegru – ID 8992
105,000 €
Arie 64 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 135 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
Bine ați venit în acest apartament confortabil și spațios în frumosul oraș Risan! Situat într-o parte pitorească a orașului, este un loc excelent pentru un sejur confortabil.
Dimensiunea apartamentului este de 56m2, oferind o mulțime de spațiu pentru confortul și relaxarea dumneavoastră. Este ideal pentru un cuplu sau o familie mică care caută o cazare confortabilă cu o atmosferă relaxată.
Suprafața terasei 8m2

Despre complexul în care se află apartamentul, trebuie remarcat faptul că acesta este dotat cu un sistem modern de supraveghere video care vă va oferi un nivel suplimentar de securitate. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la parcarea pentru mașina dvs. deoarece există o mulțime de locuri de parcare gratuite în apropierea casei.
În concluzie, acest apartament din Risan este o combinație excelentă de confort, siguranță și priveliști frumoase. Aici vă puteți bucura de liniște și confort, înconjurați de o natură frumoasă și de atmosfera primitoare a acestui oraș unic.

Risan este un oraș muntenegrean situat în Golful Boka Kotorska și este una dintre principalele destinații turistice din zonă. Este cea mai veche așezare din acest golf și a câștigat multă faimă, mai ales datorită siturilor sale arheologice foarte valoroase, care se mândresc cu un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Cu toate acestea, Risan este, de asemenea, o stațiune balneară foarte liniștită, unde se poate face o relaxare plăcută pe una dintre plajele mai mici. Întreaga stațiune este protejată de o creastă înaltă de stânci de calcar... De asemenea, de-a lungul coastei există mai multe restaurante și cafenele care vă invită să vă bucurați de un sejur plăcut
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
64 m2
Suprafață utilizabilă
62 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
400 m
Cafenea
330 m
Restaurant
390 m
Bar
410 m
Școală/gradiniță
780 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00