Apartament cu curte privată, o raritate în inima orașului Budva, Muntenegru

Budva, Muntenegru – ID 9000
Arie 30 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 530 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament cu un dormitor situat în inima orașului Budva, un oraș de coastă vibrant, cunoscut pentru plajele sale uimitoare și atmosfera plină de viață. Apartamentul are 30 m2

Dispunere: living conectat la bucătărie, dormitor, baie și acces la terasă

La câțiva pași se află magazine, cafenele, restaurante, oficiul poștal, stația de autobuz și toate celelalte instituții importante. Apartamentul este situat la doar 530 m de mare.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui apartament este curtea verde privată, care este o raritate în centrul orașului Budva. Ieșiți pe terasa spațioasă de 24 de metri pătrați, înconjurată de verdeață luxuriantă, și bucurați-vă de aerul proaspăt și de împrejurimile frumoase.

Locația acestui apartament este cu adevărat de invidiat. Ascuns într-o zonă liniștită, vă veți găsi într-un refugiu liniștit, rămânând în același timp la distanță de mers pe jos de toate atracțiile din Budva. Fie că doriți să explorați fermecătorul oraș vechi, să faceți plajă pe plajele din apropiere sau să gustați bucătăria locală în restaurantele pline de viață, totul este chiar după colț.

Dacă sunteți în căutarea unui apartament confortabil și bine amplasat, care este o oază de verdeață rară în inima orașului Budva, această bijuterie cu un dormitor, cu propria curte verde, este alegerea perfectă. Nu ratați ocazia de a experimenta cele mai bune din Budva

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
30 m2
Suprafață utilizabilă
28 m2
Terasă
24 m2
Magazin
190 m
Medic
100 m
Cafenea
90 m
Restaurant
20 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
120 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00