Apartament cu vedere la mare și la munte, în Becici, Muntenegru

Bečići, Muntenegru – ID 8019
125,000 €
Arie 35 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim spre vânzare studio frumos în Budva, Becici, într-o locație liniștită, aproape de mare. Apartamentul are o suprafață de 35 m2 și este situat la etajul 4.
Dispunere: living cu bucătărie, baie cu toaletă. Apartamentul este mobilat și utilat, se vinde cu tot mobilierul. Fiecare cameră are vedere la oraș și la mare în depărtare.
În fața clădirii și în jurul acesteia există o parcare.
La distanță de mers pe jos sunt magazine, cafenele, restaurante, oficiul poștal, stația de autobuz și toate celelalte instituții importante. Apartamentul se află la doar 600 m de mare.

Sub protecția munților Lovcen, într-un golf frumos plin de nisip, muntenegrenii au construit o mică așezare Bečići. Becici este situat în golful Budvan, la est de Budva, unde duce o promenadă de coastă de patru kilometri. Stațiunea Becici este, practic, o extensie a orașului Budva. Mândria stațiunii este frumoasa sa plajă de 1.800 m lungime, care a fost declarată deja în 1936 de către experți drept cea mai frumoasă plajă din Marea Mediterană. Nisipul său plăcut și grosier a fost distins cu cel mai mare premiu la Expoziția Internațională de la Paris din același an.
Bečići este un orășel pitoresc deasupra unui golf de nisip mărginit de păduri de pini. Inițial un sat de pescari, astăzi se mândrește cu cea mai frumoasă plajă din Europa. Plaja Bečići are un punctaj ridicat la toți indicatorii. Oferă nu numai o relaxare plăcută pe plajă, ci și activități sportive - facilități sportive pe plajă sau diverse sporturi nautice.
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
35 m2
Suprafață utilizabilă
33 m2
Parcare
Da
Magazin
830 m
Medic
3 km
Cafenea
890 m
Restaurant
670 m
Bar
920 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00