Apartament de vanzare in Petrovac intr-un bloc nou, modern

Petrovac Budva, Muntenegru – ID 7200
188,000 €
Arie 75 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 350 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
Apartament cu doua dormitoare de vanzare in Petrovac intr-o cladire noua, moderna, la etajul doi. Finalizarea construcției este iunie 2023. Suprafața acestui apartament spațios este de 75 m2 în total, cu un balcon de 4 m2. Dispunerea apartamentului este clasică, un living mare cu zonă de luat masa, o cameră care duce la bucătărie. Apartamentul are si o baie si toaleta. Și ceea ce decorează în plus această proprietate sunt două dormitoare cu vedere frumoasă la mare. Pardoselile apartamentului sunt din parchet si ceramica de calitate in baie, pe toaleta si pe balcon. Apartamentul este situat intr-o locatie linistita si la 350 m de coasta, iar in imediata apropiere sunt magazine si cafenele locale.
Opțiune de achiziție a 2 locuri de garaj la etajul -3, dimensiunea 14 m2


Budva cu așezările Boreta, Bečići, Rafailoviči, Pržno, Miločer, Sveti Stefan, Reževiči și Peraziča creează una dintre cele mai frumoase riviere și litoral. Se caracterizează prin golfuri intime, ascunse, porturi minuscule liniștite, nisip curat, vegetație mediteraneană luxuriantă, Budva a devenit faimoasă pentru plajele sale întinse și frumoase (nisip grosier și fin, pietricele mici). În ea și în complexele sale hoteliere se concentrează o viață sportivă, de divertisment, socială și culturală plină de viață. Complexele hoteliere, în mare parte orașe hoteliere aproape independente, cum ar fi Slovenska plaža, sunt situate în afara orașului vechi, în spatele zidurilor sale, în imediata apropiere a mării. Dintre plajele din Budva, următoarele plaje au fost premiate cu prestigiosul Steagul Albastru: „Blue Beach”, „S&I Beach Life”, „Escallera” și „Mogren I”. Primele trei numite sunt situate în golful Jaz, sunt nisipoase și se poate ajunge prin întoarcerea la 500 m de la Jadranská magistrála, la vest de Budva.
În partea centrală a coastei muntenegrene se află orașul antic Budva, în prezent poate cea mai populară stațiune turistică din Muntenegru. Dacă urmați autostrada care urmează coasta din Golful Kotor spre Lacul Skadar, cam la jumătatea drumului veți ajunge la destinația populară Budva. Orașul se află în golful larg Budva și este protejat de efectele meteorologice nefavorabile din interior de către munții Lovćen și Paštroviči.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
71 m2
Balcon
Da
Magazin
410 m
Medic
310 m
Cafenea
330 m
Restaurant
220 m
Bar
340 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00