Apartament frumos lângă mare, în Becici

Bečići, Muntenegru – ID 7779
115,000 €
Arie 47 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 450 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare apartament cu un dormitor, situat în Becic, într-o locație liniștită, aproape de mare. Apartamentul are o suprafață de 47 m2 și este situat la etajul 3.

Dispunere: living cu sufragerie conectat la bucătăria deschisă, dormitor, baie, balcon. Apartamentul este mobilat și utilat și se vinde cu tot cu mobilier.

În fața și în jurul clădirii există o parcare.

La distanță de mers pe jos se află magazine, cafenele, restaurante, oficiul poștal, stația de autobuz și toate instituțiile importante.

Apartamentul se află la doar 450 m de mare.

Sub protecția munților Lovcen, într-un golf frumos plin de nisip, muntenegrenii au construit o mică așezare Bečići. Becici este situat în golful Budvan, la est de Budva, unde duce o promenadă de coastă de patru kilometri. Stațiunea Becici este, practic, o extensie a orașului Budva. Mândria stațiunii este frumoasa sa plajă de 1.800 m lungime, care a fost declarată deja în 1936 de către experți drept cea mai frumoasă plajă din Marea Mediterană. Nisipul său plăcut și grosier a fost distins cu cel mai mare premiu la Expoziția Internațională de la Paris din același an.

Bečići este un orășel pitoresc deasupra unui golf de nisip mărginit de păduri de pini. Inițial un sat de pescari, astăzi se mândrește cu cea mai frumoasă plajă din Europa. Plaja Bečići are un punctaj ridicat la toți indicatorii. Oferă nu numai relaxare plăcută pe plajă, ci și activități sportive - facilități sportive pe plajă sau diverse sporturi nautice.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
47 m2
Suprafață utilizabilă
45 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00