Apartament în centrul orașului Pula de vânzare, mobilat de top

Pula, Croația – ID 8328
220,000 €
Arie 72 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 1 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Apartament de 70,58 m2 la primul etaj, format din living, bucătărie cu zonă de luat masa, 2 dormitoare, debara, baie și hol.
Apartamentul are o pivniță de 18 m2 și un garaj.
Apartamentul este complet renovat și mobilat. Categoric și în funcție de închiriere.
Încălzire și răcire aer condiționat, încălzire centrală.
Potrivit pentru turism și viață de familie. Aproape de centru, grădiniță, școală.
Se vinde cu tot mobilierul și electrocasnicele. Gata de mutat.

Cel mai mare oraș din Istria este Pula, care are 65 de mii de locuitori. Este centrul economic și cultural al peninsulei. Este, de asemenea, un important port comercial și militar, situat într-un golf adăpostit al peninsulei Istria, în care se află și insule mai mici, precum Uljanik, Sveti Andrija și Sveta Katarina. Aici se află industrii importante, precum cea textilă, a fabricării sticlei și a șantierelor navale. Pula este unul dintre nodurile de transport importante ale Croației. Există un aeroport, o linie de cale ferată aglomerată și o intersecție de drumuri care leagă coasta de centrul Istriei și Pula de Rijeka. Este, de asemenea, un important port de pasageri din care pleacă nave spre Veneția.

Datorită priveliștilor frumoase, turiștii fac excursii aici și din stațiuni mai îndepărtate. În oraș există multe monumente romane și medievale ușor accesibile. Printre acestea, se remarcă amfiteatrul bine conservat construit de romani.

Dacă vă decideți să vă petreceți vacanța în Pula, aceasta se va potrivi în special persoanelor sportive și celor cărora le place să se distreze. Când vă veți plictisi să faceți plajă pe plajă și să admirați atracțiile locale, faceți o plimbare până în portul plin de viață, unde veți vedea macarale înalte și nave de marfă uriașe. Acest lucru vă va oferi o privire în viața de zi cu zi a localnicilor.

Pula este una dintre principalele destinații turistice din Istria. În orașul propriu-zis nu există un mal de apă unde să puteți înota. Prin urmare, va trebui să mergeți din centru spre sud și sud-vest (Veruda, Verudela, Zlatne stijene) sau spre nord-vest (Puntizela). Există, de asemenea, complexe hoteliere mari construite în aceste părți. În prezent, acestea sunt fie noi, fie renovate. Nu trebuie să vă faceți griji că sunteți izolat de distracția orașului, deoarece există autobuze spre oraș.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
72 m2
Suprafață utilizabilă
70.58 m2
Loggie
Da
Garaj
Da
Pivniță
Da
Magazin
50 m
Medic
140 m
Cafenea
220 m
Restaurant
230 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
150 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00