Apartament într-o clădire nouă, al doilea rând la mare, luxos, mobilat, disponibil imediat

Sukošan, Croația – ID 9299
440,000 €
Arie 111 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 60 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
Oferim spre vânzare un apartament modern mobilat într-un bloc nou. Situat în al doilea rând lângă mare în Sukosan. Acesta este un apartament la parter.

Dispunerea încăperilor este compusă din hol de intrare, hol, 3 dormitoare, dintre care unul are baie proprie, o altă baie, bucătărie cu sufragerie și living și logie. Suprafața utilă netă a spațiilor descrise este de 94,42 m2.
În plus, apartamentul dispune de o grădină de 55,74 mp și 2 locuri de parcare.
Suprafața netă totală a apartamentului cu anexe este de 111,78 m2.

Proprietatea este categorisită ca fiind de 4 stele în scopul închirierii turistice.
Distanța față de mare 60 m. Distanța față de centrul orașului Sukosan 300 m.
Mobilierul complet este inclus în preț.

Anul construcției 2022. Construcție cu perete de beton. Izolație termică a fațadei 10 cm polistiren. Acoperirea pardoselii este formată din gresie. Ferestre din aluminiu cu obloane electrice, plase de insecte și geamuri triple. Încălzire electrică prin pardoseală în tot apartamentul. Telecomandă de control al încălzirii prin pardoseală în camera de zi și boiler. De asemenea, aer condiționat în camera de zi și dormitoare. Ușa din față este antiefracție și ignifugată. Proprietatea este conectată la infrastructura completă.


Sukošan este o stațiune turistică în marele golf Zlatna luka. Sukošan se află la numai 7 km de orașul Zadar. Este sediul municipalității Sukošan, care include, de asemenea, orașele Debeljak, Glavica și Gorica. Orașul în sine are aproximativ 3000 de locuitori. Cu cel mai mare port de agrement de pe Marea Adriatică, D-Marin Marina Dalmacija, este un adevărat paradis pentru navigatori. Numeroasele apartamente, pensiuni și hoteluri mobilate luxos, precum și numeroasele campinguri situate în imediata vecinătate a mării, fac din Sukošan o destinație populară pentru turiștii interni și străini.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
111 m2
Suprafață utilizabilă
94.42 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
410 m
Medic
4 km
Cafenea
90 m
Restaurant
120 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00