Apartament la parter de vânzare, 3 camere în locație de dorit Pefkochori, Grecia

Pefkochori, Grecia – ID 10078
195,000 €
Arie 50 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 500 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament de vânzare în orașul înfloritor de pe litoral Pefkochori, cu 49 m2 de spațiu de locuit. Apartamentul de la parter cuprinde 2 dormitoare, baie, bucătărie și living în plan deschis, cu acces la un balcon mare de colț. Construit în 1990, apartamentul a fost renovat și se vinde complet mobilat și cu toate aparatele electrice, gata pentru venituri din chirii sau pentru vacanța dvs. de vară. Grădinile sunt bine întreținute și există o piscină comună. Centrul orașului este la doar o plimbare, iar plaja de nisip din Pefkohori se află la 500 de metri. Kassandra este o destinație de vacanță excelentă, iar plajele sunt cotate cu steaguri albastre pentru apele limpezi, ceea ce le face populare printre turiști.

Noi ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Pefkochori este un sat vechi, cu case vopsite în alb, înconjurat de plantații de citrice și măslini, care se întinde până la populara stațiune balneară Toroni Bay. În timpul verii, posibilitățile de snorkelling, parasailing, precum și plimbările și priveliștea apusului de soare de la restaurantele sau tavernele tradiționale care oferă delicatese mediteraneene atrag turiștii. Seara, barurile și cluburile găzduiesc spectacole muzicale cu muzică grecească și sârbească. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Pefkochori , care înseamnă "sat de pini", este un oraș turistic situat în sud-estul peninsulei Halkidiki din Grecia. Pefkochori este numit după pinii care abundă în munții din zonă. Populația în 2011 era de 1.931 de locuitori .Pefkochori este situat pe coasta de nord-est a peninsulei, la 3 km sud-est de Chaniotis, la 4 km nord de Agia Paraskevi și la 92 km sud-est de Salonic.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
50 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Magazin
260 m
Medic
360 m
Cafenea
330 m
Restaurant
190 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
280 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00