Apartament mobilat cu vedere la mare, Rabac, Labin

Rabac, Labin, Croația – ID 8469
180,000 €
Arie 55 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 2 000 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
Acest apartament complet echipat de 55 m2 este situat într-o clădire rezidențială mai mică.
Apartamentul este format dintr-un living, bucătărie și sufragerie în stil open space, două dormitoare, o baie spațioasă, o terasă cu o vedere frumoasă la mare și o grădină de 38 m2. Grădina este proiectată în stil mediteranean și este ideală pentru relaxarea de vară. Există un loc de parcare în fața intrării în proprietate.
Temperatura este reglată prin aer condiționat, iar apartamentul este complet echipat și decorat până la cel mai mic detaliu și este gata de mutare.

Oportunitate ideală pentru viața de familie sau ca investiție turistică datorită proximității față de facilități și distanței aeriene de 650 m față de mare.


Rabac este cel mai important centru turistic de pe coasta de est a peninsulei Istria, la cinci kilometri de Labin. Rabac, sprijinit de Golful Kvarner, la poalele dealurilor care protejează locul și mențin un climat mediteranean plăcut, este numit pe bună dreptate "perla Kvarnerului".
Împrejurimile frumoase, frumoasa plajă de pietriș, clima plăcută și priveliștea asupra Golfului Kvarner au atras turiști și scriitori de călătorii încă de la mijlocul secolului al XIX-lea, când Rabac era doar un mic sat de pescari.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
53 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
620 m
Medic
1 km
Cafenea
700 m
Restaurant
200 m
Bar
600 m
Școală/gradiniță
350 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00