Apartament modern cu 3 camere la 50 de metri de mare

Cagliari, Sardínie, Italia – ID 9150
513,000 €
Arie 93 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 50 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

„Villini del Poetto” sunt apartamente de design de înaltă calitate situate într-un complex rezidențial la doar câțiva metri de plaja Poetto din Cagliari.

Zona de la malul apei oferă o gamă largă de servicii precum piscine, centru de scufundări, restaurante, școli și sporturi nautice.

Apartamentul este compus dintr-un living cu bucatarie, doua dormitoare, doua bai, o gradina si un loc de parcare.

Livingul spațios cu bucătărie este ideal pentru a petrece seri plăcute alături de familie și prieteni, când vă puteți bucura de mâncare delicioasă la malul mării.

Cele două dormitoare garantează un mediu confortabil și relaxant pentru a vă odihni după o zi petrecută la soare pe plaja Poetto sau pe una dintre frumoasele coaste din Cagliari.

De asemenea, grădina oferă un spațiu liniștit și privat unde vă puteți bucura de soare și natură. Si datorita locului de parcare inclus in pret, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la gasirea unui loc de parcare.

Proiectul reprezinta solutia ideala pentru cei care cauta un echilibru ideal intre munca, viata sociala, sport si relaxare fara a renunta la apropierea de centrul orasului intr-una dintre cele mai frumoase zone din Cagliari.

Partenerul nostru de afaceri oferă pachete argint, aur și platină pentru mobilarea proprietății.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
93 m2
Suprafață utilizabilă
69 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
190 m
Medic
650 m
Cafenea
170 m
Restaurant
170 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
630 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00