Apartament modern cu două etaje cu terasă pe acoperiș în Petrčani

Petrčane, Croația – ID 9294
390,000 €
Arie 109 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 80 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
Apartamente excelente de vânzare într-o clădire nouă în Petrčany. Oferim o selecție mare de apartamente! Apartamentele sunt dispuse în două clădiri rezidențiale moderne, fiecare dintre ele fiind compusă dintr-un total de 4 apartamente. Apropierea de mare și de centru le face o investiție excelentă!
Marea și primele plaje se află la 80 m, iar centrul orașului la doar 180 m.

Aceste proprietăți vor satisface cu siguranță criteriile dvs. datorită bunei amenajări a camerelor, a locației excelente și a vederii frumoase la mare. Toate apartamentele sunt orientate spre sud, foarte confortabile și luminoase.

Apartamentul cu două etaje cu terasă pe acoperiș este situat la primul și al doilea etaj al clădirii de apartamente.

La primul etaj se află o intrare, un dormitor cu baie și o scară interioară care duce la etajul al doilea. În plus, etajul al doilea este format dintr-un hol, living cu bucătărie și sufragerie, baie, 2 dormitoare, balcon acoperit, scara internă care duce la terasa de pe acoperiș.

Apartamentul cu două etaje și terasă pe acoperiș are o suprafață netă de 99,84 m2.
De asemenea, apartamentul dispune de 2 locuri de parcare și o debara la subsolul casei.
Suprafața utilă netă totală a apartamentului cu accesoriile menționate mai sus este de 109,15 m2.

Avantajul cumpărării acestei proprietăți este că cumpărătorul nu plătește impozit pe vânzări de proprietăți.

Construcție din blocuri termice din cărămidă. Anul construcției 2021. Fațada acoperită cu izolație termică de 10 cm grosime contribuie la proprietățile energetice excelente ale clădirii. Calitatea proiectării și izolația bună deja menționată conduc la certificatul energetic așteptat de clasa A ridicat.
Ferestrele sunt realizate din material PVC cu plase de protecție împotriva insectelor și jaluzele. Podelele sunt acoperite cu gresie. Pentru încălzirea și răcirea camerelor sunt instalate 4 aparate de aer condiționat. O unitate este amplasată în camera de zi și alta în fiecare dormitor. Există, de asemenea, un coș de fum, astfel încât să poată fi instalat un șemineu sau o sobă pe lemne
Sunt instalate uși antiefracție și de incendiu.

Petrcane este o localitate mică între orașele Zadar și Nin. Orașul Petrčane este renumit pentru vilele sale exclusiviste, cazarea la hotel și oferta gastronomică bogată, ceea ce face ca turismul să fie la un nivel de invidiat. În pădurea verde de la Radman's Point a crescut complexul hotelier Pinija, iar de cealaltă parte, în partea de nord-vest a orașului, satul de weekend și complexul de hoteluri-apartamente Punta Skala.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
109 m2
Suprafață utilizabilă
100.38 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
440 m
Medic
5 km
Cafenea
310 m
Restaurant
90 m
Bar
230 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00