Apartament nou cu doua camere cu vedere la mare, la prima linie, complex excelent intretinut, Byala

Byala, Bulgaria – ID 6527
Arie 58 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 50 m
Condiție Liber

Vă oferim un apartament nou-nouț cu un dormitor într-un complex rezidențial închis, situat la prima linie într-o zonă plată a orașului liniștit Byala de pe malul Mării Negre. Apartamentul este situat la etajul trei si este format dintr-un hol de intrare, un living cu o chicineta, un dormitor separat, o baie si o terasa cu vedere la mare si la interiorul complexului. Suprafata utila a apartamentului este de 49 m2 iar suprafata totala este de 58 m2. Apartamentul se vinde complet "la cheie" incluzand pardoseli plutitoare in toate camerele si coridoarele, pereti si tavane vopsite, usi de interior si intrare, geamuri - geamuri din plastic de calitate "Rehau Brilliant", gresie si paravan de dus in baie, intrerupatoare si prize. Toată comunicarea are loc în apartament. Complexul in care se afla apartamentul este castigatorul premiului in domeniul constructiilor si arhitecturii, stabilit de Camera Constructorilor din Bulgaria. Complexul este format din trei cladiri rezidentiale si o casa. Zona împrejmuită a complexului este bine întreținută și bogat amenajată, are două piscine cu zone de relaxare în jurul lor, un grătar și o parcare. Teritoriul complexului are acces controlat și este păzit non-stop și pe tot parcursul anului. Blocul de locuințe în care se află apartamentul a fost dat în funcțiune în anul 2015. În clădire există lift.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale - 50 km de aeroportul Varna și 60 km de aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și un trai pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Coasta se caracterizeaza printr-o combinatie de intrauri maritime, o plaja cu o lungime de peste 6 km, dune de nisip si roci albe pitoresti. Byala este, de asemenea, renumită pentru centrul său de vinificație.

Taxa anuala pentru intretinerea spatiilor comune este de 9,60 euro/m2. din suprafata totala a apartamentului.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
58 m2
Suprafață utilizabilă
49 m2
Terasă
Da
Magazin
330 m
Medic
220 m
Cafenea
5 km
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00