Apartament perfect cu vedere la mare, în Becici

Bečići, Muntenegru – ID 7641
330,000 €
Arie 84 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/8
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

De vânzare uimitor apartament luminos în Budva, Becici.

Acesta are o suprafață spațioasă de 84 m2 și este situat la etajul 5 al unei clădiri cu două lifturi. Dispunerea apartamentului include o bucătărie modernă conectată la living, două dormitoare confortabile, un dressing și o terasă mare cu vedere panoramică la mare.

Apartamentul este complet mobilat cu mobilier de calitate și este dotat cu aer condiționat și pardoseală încălzită în baie. Terasa mare oferă locul perfect pentru a vă bucura de priveliștea uluitoare a mării, iar din apartament există trei ieșiri către terasă.

Casa oferă, de asemenea, parcare în fața casei, permițând accesul ușor la apartament. Locația se află la distanță de mers pe jos de diverse magazine și cafenele.

În plus, apartamentul se află la doar 400 de metri de mare, ceea ce îl face un loc ideal pentru o vacanță de vară sau o reședință permanentă. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care caută un apartament luminos, spațios și complet mobilat, cu vedere fantastică la mare, situat într-o locație excelentă.

Sub protecția Munților Lovcen, într-un golf fermecător plin de nisip, muntenegrenii au construit o mică așezare numită Bečići. Becici se află în Golful Budvan, la est de Budva, unde duce o promenadă de coastă de patru kilometri. Stațiunea Becici este, practic, o extensie a orașului Budva. Mândria stațiunii este frumoasa sa plajă lungă de 1.800 de metri, care a fost declarată deja în 1936 de către experți drept cea mai frumoasă plajă din Marea Mediterană. Nisipul său plăcut și grosier a fost distins cu cel mai mare premiu la Expoziția Internațională de la Paris din același an.

Bečići este un orășel pitoresc deasupra unui golf de nisip mărginit de păduri de pini. Inițial un sat de pescari, astăzi se mândrește cu cea mai frumoasă plajă din Europa. Plaja Bečići are un punctaj ridicat la toți indicatorii. Oferă nu numai o relaxare plăcută pe plajă, ci și activități sportive - facilități sportive pe plajă sau diverse sporturi nautice.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
8
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
84 m2
Suprafață utilizabilă
82 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
30 m
Medic
2 km
Cafenea
210 m
Restaurant
50 m
Bar
280 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00