Apartament renovat cu vedere magnifică la mare, locație atractivă, Budva, Muntenegru

Budva, Muntenegru – ID 9062
190,000 €
Arie 45 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Experimentați combinația perfectă de liniște și confort într-un apartament excepțional, situat într-o zonă liniștită din Budva, la doar câțiva pași de magica Mare Adriatică. Apartament confortabil de 45 m2.
Camera de zi conectată la bucătăria deschisă, dormitorul și baia oferă confort și intimitate, iar punctul culminant al acestui apartament este terasa spațioasă - o oază perfectă pentru a vă relaxa și a vă bucura de priveliștea frumoasă a mării și a orașului vechi fermecător.
Apartamentul a fost renovat recent și așteaptă să vă adăugați mobilierul personal, oferindu-vă libertatea de a transforma aceste spații în propria bucățică de paradis.
Există o parcare în fața și în jurul clădirii
Descoperiți atracția unei locații bune: magazinele, cafenelele, restaurantele, oficiul poștal, stația de autobuz și alte facilități necesare se află la distanță de mers pe jos. Experimentați confortul de a avea tot ce aveți nevoie la îndemână.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
39.6 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
60 m
Medic
370 m
Cafenea
90 m
Restaurant
130 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
80 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00