Casă 4+1 lângă plajă, grădină spațioasă, Hadzhi Dimitar

Hadzhi Dimitar, Bulgaria – ID 5766
147,000 €
Arie 1000 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 10 000 m
Condiție Liber
Vă oferim o casă familială frumoasă cu trei etaje. Dimensiunea casei este de 4+1, suprafata construita 100 m2, gradina imprejmuita 1000 m2. Aspectul casei - la parter se afla o bucatarie spatioasa cu o sufragerie si un living mai mic. La primul etaj se afla un dormitor spatios si o baie cu cada si toaleta si o camera mai mica in care s-ar putea face o bucatarie sau un dressing.La etajul doi se afla mansarda - o camera mare cu partial. tavane înclinate și patru paturi. Casa ar putea fi împărțită în două unități - parterul are intrare separată și primul etaj. Terenul dispune de curent electric, apa municipala si deseurile sunt tratate printr-o fosa septica. Există un rezervor de apă de rezervă cu o pompă în grădină, sunt și mulți pomi fructiferi - cireși, gutui, smochine, mere, pere, piersici, prune. Pretul casei include mobilier nou si utilaje de gradina. Distanta de la plaja este de 10 km.
Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu stau niciodată la coadă și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Hadzhi Dimitar - acest sat are facilități complete, inclusiv școală, grădiniță, magazin. Drumul principal din România spre Varna trece prin sat. Satul se încadrează în municipalitatea Kavarna, se află la aproximativ 10 km de Kavarna, iar distanța de la cea mai apropiată plajă este de 10 km. Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv multe familii cehe. Există și stânci în apropierea orașului Kavarna, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
1000 m2
Teren
1000 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
100 m2
Parcare
Da
Magazin
8 km
Medic
9 km
Cafenea
8 km
Restaurant
2 km
Bar
8 km
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00