Casă complet mobilată, teren 2000m2, 30 min de Varna și de plajă, preț de top, General Kiselovo

General Kiselovo, Bulgaria – ID 3542
82,000 €
Arie 110 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 55 000 m
Condiție Liber

Oferim o casă complet mobilată la 50 km de Varna și de plajă. Casa este cu un etaj și este compusă din hol de intrare, living cu bucătărie și zonă de luat masa, trei dormitoare, birou, baie cu toaletă și debara. Prețul include toată mobila și echipamentul conform fotografiilor actuale. Există un șemineu și o sobă cu lemne în camera de zi și în sufragerie. Suprafața casei este de 110 m2, iar suprafața curții este de 2000 m2. Drumul de acces este asfaltat. În curte există trei locuri de parcare, un grătar și trei camere de utilități. O parte din curte este pavată, în grădină sunt plantați în special pomi fructiferi - meri, peri, cireși. Distanța până la Varna și la mare este de 30 de minute cu mașina! Satul are o infrastructură dezvoltată - magazine, lactate, gară. În incintă este păstrată natura neatinsă.

Noi de la MY PROPERTY AT MORE vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, conform cerințelor dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

General Kiselovo este un sat în nord-estul Bulgariei, parte a comunei Valchi Dol, districtul Varna. Satul este situat printre dealuri verzi și este străbătut de un râu. Clima este temperat-continentală, cu patru anotimpuri distincte - vară fierbinte, toamnă însorită, iarnă rece și cu zăpadă și primăvară colorată. Populația este de aproximativ 500 de persoane. Altitudine - 250 m.

În General Kiselovo există magazine alimentare, un centru comunitar, o primărie, un loc de joacă, o grădiniță, case de oaspeți, un teren de fotbal, un parc frumos, o gară. Satul este alimentat cu apă și electricitate. Locuitorii săi pot folosi toate comunicațiile moderne - internet, televiziune prin cablu, telefonie, acoperire a tuturor operatorilor de telefonie mobilă. Transportul feroviar regulat conectează satul cu orașul Varna. Drumurile sunt în stare foarte bună.

Pe teritoriul său există o lăptărie licențiată, unde se produc produse lactate de înaltă calitate. De asemenea, în jurul satului există sere în care se cultivă flori și legume. Localnicii sunt angajați în principal în agricultură - se dezvoltă legumicultura, viticultura și pomicultura, precum și creșterea animalelor. Zona din jurul generalului Kiselovo oferă oportunități deosebite pentru plimbări și picnicuri. În apropiere se află o mănăstire, precum și multe baraje populate pe o rază de 5 până la 10 km. Lângă sat se află păduri de foioase unde pasionații de vânătoare pot vâna vulpi, mistreți, cerbi și altele. Barajul General Kiselovo, cu o suprafață totală de 985.000 de metri pătrați, este o atracție pentru toți cei care doresc să se relaxeze în pace, liniște și natură frumoasă. Rezervorul oferă oportunități pentru capturi bogate - tolstolobik, crap, amur și crabi. Pe mal este construită o cabană cu o tavernă, unde pot fi organizate vacanțe, zile de naștere și alte evenimente. Locul este renumit pentru concursurile anuale de pescuit care au loc aici. La baraj au loc demonstrații de modele de bărci, elicoptere și hidroavioane radiocomandate.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
110 m2
Teren
2000 m2
Suprafață utilizabilă
110 m2
Balcon
Da
Suprafață construită
110 m2
Parcare
Da
Magazin
14 km
Medic
5 km
Cafenea
8 km
Restaurant
5 km
Bar
8 km
Școală/gradiniță
110 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00