Casă cu trei etaje cu grătar de vânzare în satul Elešnitsa

Elešnitsa, Bulgaria – ID 2690
Arie 150 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Sârtie 11 000 m
Condiție Liber
Oferim spre vânzare o casă cu trei etaje într-o zonă liniștită a satului Elešnitsa. Satul este situat la doar 11 km de celebra stațiune de schi Bansko și este renumit pentru izvoarele sale minerale. Se află într-o zonă care este un loc atractiv pentru recreere, turism montan, de țară și de schi. Casa de vânzare este pe trei etaje de 120 m2 situată pe un teren de 150 m2 Primul etaj oferă următoarele camere: hol, living cu șemineu, bucătărie separată, toaletă și spălătorie. Al doilea etaj oferă: hol de intrare, două dormitoare și baie cu toaletă. Al treilea etaj oferă: două dormitoare și o baie cu toaletă. În curtea casei se află un grătar cu foișor și un șemineu. Există, de asemenea, două camere potrivite pentru vinificație. Proprietatea este potrivită pentru investiții într-un mic hotel de familie. De pe terasa, care este spațioasă, există o priveliște magnifică asupra munților. Videoclipul poate fi găsit pe site-ul nostru.

Și puțin mai multe despre Bansko:
Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale în care se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopy și Rila.
Pe de o parte - Rodopy, pe de altă parte - Rila - cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe de altă parte - Pirin.
Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.
Este situat la 161 km. sud de aeroportul din Sofia și la 56 km. sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.
Bansko este o destinație populară, deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.
Pentru că în Bansko există de toate!
Drumeții de iarnă
Potrivit unui sondaj european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii cu o lungime cuprinsă între 51 și 100 km, Bansko se află pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie din cele 400 analizate. Bansko oferă 75 km de pârtii îngrijite profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și un magazin de schi la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.
27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil către pârtii, care sunt perfect îngrijite și dotate cu echipamente impecabile.
Zona de schi are un total de 17 pârtii marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei de schi, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt dotați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul pe timp de noapte.
Numărul total de teleschiuri este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, șase teleschiuri și zece teleschiuri pentru copii. Există un carusel mobil, lifturi noi pentru copii și o grădiniță.
Drumeții de vară
Pentru nevoile de drumeții de vară în Parcul Național Pirin, au fost dezvoltate 13 trasee montane principale și 17 secundare. În 6 locuri este permisă escaladarea stâncilor. În partea alpină înaltă a muntelui, opt cabane de munte și cinci adăposturi primesc excursioniști în timpul verii. În plus, se organizează excursii la mănăstirile Rila și Rozhen, Melnik, parcul de urși din Belitsa, satul Trigrad, peștera "Gâtul Diavolului" și alte obiective turistice și locuri frumoase; drumeții montane în Pirin, echitație în Rila, ciclism, rafting, buggy, safari, offroad și paintball.
Evenimente regulate:
Competiții de Cupa Mondială de schi alpin pe traseul "Alberto Tomba".
Din decembrie până în aprilie - numeroase evenimente de iarnă - competiții de schi alpin, snowboarding, biatlon.
Iulie - festival de teatru de vară.
August - Festivalul internațional de jazz
Septembrie - Pirin Folk Bulgaria - Bansko. Festival internațional de cântece originale bulgare.
Noiembrie - Bansko Film Fest - festival internațional de filme montane.
Bansko este cea mai nouă stațiune de schi de iarnă din Bulgaria și, probabil, cea mai frumoasă. În ultimii ani, stațiunea a atras investiții străine considerabile, ceea ce a permis îmbunătățirea semnificativă a infrastructurii și a serviciilor de agrement.
Afacerile din turism reprezintă un domeniu major de importanță strategică pentru dezvoltarea socio-economică a Bansko. Volumul tot mai mare de investiții în turism a dus la crearea de noi locuri de muncă în domeniul serviciilor turistice și de câteva ori mai multe în construcții. În ultimii ani, aici au fost construite mai mult de o sută de hoteluri, de la mici hoteluri de familie până la spa-uri de lux.
În stațiunea de schi urmează să fie construită o a doua telecabină, iar 30 de milioane de euro vor fi investite într-un teren de golf. Industria locală este reprezentată de mici ateliere de prelucrare a lemnului și de confecții; multe companii din comerț și servicii, hoteluri și restaurante, agricultură. Prelucrătorii de lemn și meșteșugarii sunt legați într-o organizație subsidiară, deoarece o mare parte din producția lor (mobilier) este destinată exportului. Dezvoltarea acestui sector și politica de investiții a întreprinderilor mici și mijlocii în industria prelucrării lemnului se află în curs de dezvoltare dinamică și flexibilitate.
Agricultură - se utilizează aproximativ 20% din terenul arabil. Principalele culturi cultivate aici sunt cartofii și tutunul. Creșterea animalelor - se cresc în principal vaci, capre și oi.
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
150 m2
Teren
150 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
6 km
Medic
520 m
Cafenea
940 m
Restaurant
900 m
Bar
6 km
Școală/gradiniță
870 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00