Casă cu vedere fantastică la mare, primul rând până la mare, Posedarje

Posedarje, Croația – ID 9487
389,000 €
Arie 650 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 14 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
De vânzare casă semidecomandată în primul rând de la mare, cu vedere fantastică la mare. Casa are o grădină mare și acces direct la mare.

Casa este compusă din parter și etaj. La parter se află o baie, bucătărie cu sufragerie, living separat, două camere (cea mai mică cameră este folosită în prezent ca birou). Suprafața parterului este de 48,85 m2. Scările interioare duc la primul etaj. La primul etaj există un hol, două dormitoare, o baie și o terasă neacoperită. Etajul are 49,20 m2. În camera mai mare de la primul etaj există instalații pentru bucătărie, astfel încât primul etaj poate fi un apartament separat, deoarece acest etaj are și o intrare separată. În plus, în curte există un garaj de 19 m2, sub care se află o altă cameră de depozitare.

Suprafața utilă totală a casei este de 117,05 m2. A fost construită pe un teren de 642 m2. Există un loc de parcare în garaj și un altul în fața acestuia.

Centrul orașului Posedarje se află la aproximativ 3 km, iar orașul Zadar este la doar 20 de minute cu mașina.

Casa necesită renovare. Vederea la mare și locația sunt frumoase.
Mobilierul existent rămâne în casă.

Pardoselile sunt din gresie și laminat. Ferestrele sunt realizate din material PVC. Casa are un coș de fum. La parter există un grătar din cărămidă.


Posedarje este situat pe coasta mării Novigrad și este foarte aproape de autostradă, ceea ce face ca deplasarea în acest loc să fie mai ușoară și mai rapidă, indiferent de unde veniți. Potențialul economic dominant al Posedarje este agricultura și turismul, precum și locația sa convenabilă de transport. Numeroasele plaje cu pietriș, nisip și stânci fac din această localitate o destinație turistică interesantă, iar în centru veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o viață de zi cu zi relaxată; magazine, restaurante, cafenele, clinici, școli etc.


Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
650 m2
Teren
1003 m2
Suprafață utilizabilă
117.05 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
80 m2
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
490 m
Cafenea
400 m
Restaurant
280 m
Bar
240 m
Școală/gradiniță
350 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00