Casă de familie 3 camere, construcție nouă, 3 km de golf, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 4692
315,000 €
Arie 400 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Sârtie 6 000 m
Condiție În construcție

Oferim o casă de familie nouă de 3 camere sau posibil 4 camere de 150 m2, situată într-o locație frumoasă în complexul Paradise View, în partea satului Bel Pat, Razlog, la 3 km de terenul de golf Pirin și la 6 km de Bansko.

Dispunere: bucătărie cu sufragerie și living, 2 dormitoare, dintre care unul are baie proprie, baie cu WC, debara, verandă și grădină. La cererea clientului există un loc unde se poate crea un frumos spa cu saună, jacuzzi și baie de aburi.

Conform datelor actuale de la dezvoltator, veniturile din chirii ar fi următoarele:

2500€ pe lună în sezonul de schi dacă ar fi vorba de o închiriere pe termen lung și 500€ pe zi dacă ar fi vorba de o închiriere pe termen scurt.

În lunile de vară, prețul de închiriere ar fi de aproximativ 300€ pe noapte sau 1500€ pe lună.

Dimensiunea terenului este de 400m2.

Casa este oferită în stadiul de finalizare la cheie.

Încălzirea va fi asigurată de o pompă de căldură.

Casa va fi cu încălzire prin pardoseală în fiecare cameră. Prețul nu include un garaj de 50 m2, dar este posibil să fie cumpărat

Orașul istoric Bansko se află la 6 km, unde veți găsi străzi pietruite fermecătoare și proprietăți din secolul al XVI-lea. Mulți oameni compară acest oraș pitoresc cu cele din Pirinei și Alpi. Chiar de la ferestrele dvs. puteți vedea dealul Todorka și cei mai frumoși munți din Bulgaria. Un oraș fermecător, cu oportunități excelente de schi și prețuri foarte accesibile, nu este de mirare că oamenii se mută din Alpi la Bansko. Cea mai nouă destinație de schi din Europa. Două terenuri de golf se află la mică distanță de complex, ceea ce îi conferă un farmec excelent pe tot parcursul anului. Posibilitatea de a schia iarna și apoi de a juca golf în vara liniștită din Bansko este o combinație foarte atractivă atât pentru proprietarii de case de vacanță, cât și pentru investitori.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
400 m2
Teren
400 m2
Suprafață utilizabilă
150 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Magazin
8 km
Medic
8 km
Cafenea
7 km
Restaurant
3 km
Bar
7 km
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00