casă de familie 4 camere 10 km de la mare, preț de top, sat Smin

Smin, Bulgaria – ID 9226
35,500 €
Arie 2500 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 10 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim spre vânzare o casă de familie cu un etaj în satul Smin. Casa are 4 camere, o baie cu WC, în casă este curent electric, apă municipală, deșeurile sunt rezolvate prin fosa septică. Casa are o suprafață de 100m2 și un teren de 2500m2, pe teren există mai multe magazii. Casa are un acoperiș bine conservat. Teoretic este posibil de a locui în casă imediat, dar bineînțeles că o puteți moderniza după ideile dumneavoastră. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în acest sens.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Shabla se află în apropierea orașului Kavarna, la 83 km de Varna și la 24 km de granița bulgaro-română. În Shabla locuiesc aproximativ 4200 de locuitori.
În oraș există toate facilitățile civice - școală, grădiniță, magazine, restaurante.
Orașul are unele dintre cele mai frumoase plaje sălbatice de nisip sălbatic, care se întind de la Shable până la granița cu România. De asemenea, este renumit pentru primul zăcământ de petrol descoperit în Bulgaria.
Capul Shabla este cel mai estic punct geografic al Bulgariei. De asemenea, aici se află cel mai vechi far din Balcani.
Pasionații de turism subacvatic vor găsi interesant faptul că în marea din jurul Shabla există multe nave scufundate, inclusiv submarine din Al Doilea Război Mondial.
În regiunea Shabla există, de asemenea, două zone protejate:
Lacul Shabla, situat chiar în largul coastei, este un loc minunat pentru turiști și pentru pasionații de pescuit.
Shabla Tuzla este situat nu departe de lac. Este un lac lagunar, al cărui fund este bogat în nămol de hidrogen sulfurat, folosit pentru terapia cu nămol.
În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, , Bolata, Topola și multe altele. În Shable și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi.
Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
2500 m2
Teren
2500 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Suprafață construită
100 m2
Parcare
Da
Magazin
9 km
Medic
15 km
Cafenea
13 km
Restaurant
5 km
Bar
5 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00