Casă de familie aproape de mare și de plajă, locație ecologică, teren 400m2, Poroy

Poroy, Bulgaria – ID 3223
135,000 €
Arie 195 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 1 500 m
Condiție Liber
Vă oferim o casă cu două etaje de vânzare în satul Poroy, comuna Pomorie, raionul Burgas. Proprietatea este proiectată pentru confortul și confortul maxim al locuitorilor săi. Aceasta este o casă cu două etaje de construcție nouă, situată la 30 km de Burgas, la doar 23 km de Pomorie și la 16 km de orașul Nessebar. Proprietatea are o suprafață totală construită de 195 m2, iar terenul are o suprafață de 400 m2.
Amenajare:
Etajul 1: living spațios cu chicinetă, verandă, spălătorie, baie complet echipată cu WC.
Etajul 2: trei dormitoare, două băi cu toalete, spălătorie și două terase cu vedere frumoasă.
Casa este construită cu materiale de înaltă calitate, balustradele și gardul sunt din fier forjat. Tavanele de la etajul al doilea, pe care le puteți vedea în fotografii, sunt căptușite cu lambriuri din lemn, cu scânduri de poale. Video cu apartamentul pe site-ul nostru
Un serviciu regulat de autobuz leagă Poroy de Sunny Beach, Nessebar, Pomorie și Burgas. Distanța până la cea mai apropiată plajă din Sunny Beach este de numai 15 km. Proprietatea este potrivită pentru utilizare pe tot parcursul anului, precum și pentru închiriere.
În apropierea satului curge râul Hadzhijska, în apropiere se află, de asemenea, rezervorul "Poroy". Altitudinea este de aproximativ 90 m. Clima este continentală blândă, formată sub influența Mării Negre. Iernile sunt blânde, iar verile sunt călduroase, cu o temperatură medie în iulie de +24°C. Satul are 917 locuitori. Mai multe familii de peste hotare au cumpărat și ele proprietăți în sat. Un serviciu regulat de autobuz leagă satul Poroy de Sunny Beach, Nessebar, Burgas și Pomorie. În sat există alimentare cu energie electrică și apă. Există acoperire a tuturor operatorilor de telefonie mobilă, conexiune la internet și televiziune prin cablu. Există magazine, unități și hoteluri de familie. În satul Poroy există o școală secundară, o grădiniță și un centru de creație pentru copii. Asistența medicală este asigurată de un medic generalist. Oaspeții și locuitorii din Poroy pot vizita următoarele atracții:
-Biserica Transfigurarea din Pomorie este una dintre cele mai vechi biserici construite în 1765.
-Mănăstirea "Sveti Georgi" este singura mănăstire masculină activă din sud-estul Bulgariei.
-Rezervația naturală "Stari Pomorie kashchi" este un complex de case construite în secolul al XIX-lea. în stilul tipic al Renașterii bulgare.
-Rezervorul "Poroy" - are condiții excelente pentru pescuit.
Orașul Nessebar este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa, declarat rezervație arhitecturală și arheologică.
Satul Poroy este un loc ideal pentru a vă bucura de pace și liniște, departe de zgomotul orașului și de principalele stațiuni de pe litoral.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
195 m2
Teren
400 m2
Suprafață utilizabilă
195 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
195 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
10 km
Cafenea
3 km
Restaurant
4 km
Bar
4 km
Școală/gradiniță
430 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00