Casă de familie spațioasă cu piscină, Gorica, locație ecologică aproape de mare

Gorica, Bulgaria – ID 8285
220,000 €
Arie 550 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 18 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim în atenția dumneavoastră o casă excelentă cu două etaje în Gorica, la poalele Stara Planina. Proprietatea este perfect mobilată cu mobilier și electrocasnice moderne și are o suprafață totală de 150 m2.

Casa are 4 camere: la parter se află un living mare cu bucătărie, sufragerie și baie; la primul etaj se află 3 dormitoare și două băi. La parter există o verandă mare, iar la primul etaj există două balcoane.

Terenul de 550 m2 este frumos amenajat. În mijlocul curții se află o piscină mare cu o zonă împrejmuită pentru relaxare. Există o parcare pentru mașini. Locație excelentă - la poalele Stara Planina, aproape de pădure, cu o priveliște panoramică plăcută, într-o zonă ecologic curată.

Proprietatea este potrivită atât pentru a locui pe tot parcursul anului, cât și pentru a fi închiriată.

Gorica este un sat pitoresc situat la poalele muntelui Stara Planina. În sat există un izvor mineral. Satul are o infrastructură bine dezvoltată: școală, magazine, restaurante, centru de reabilitare, oficiu poștal, serviciu regulat de autobuz, administrație. Se află la 18 km de mare și de stațiunea Sunny Beach și la 35 km de Burgas. Există un serviciu de autobuz bine regulat între Goritsa și satele învecinate.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Locație excelentă - la poalele Stara Planina, aproape de pădure, cu vedere panoramică plăcută, într-o zonă ecologic curată.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
550 m2
Teren
550 m2
Suprafață utilizabilă
150 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
5 km
Medic
14 km
Cafenea
1 km
Restaurant
4 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
620 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00