Casă de familie spațioasă într-o zonă rezidențială de lux în apropiere de satul Kosharitsa

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8568
300,000 €
Arie 936 m2
Dispoziție atipic
Mare 14 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

O ofertă pentru cei cu discernământ! De vânzare este o casă unică cu patru etaje, care are trei apartamente cu cinci dormitoare, unul cu trei dormitoare, suprafața casei este de 936m2, suprafața terenului 1100m2. Casa este situată deasupra plajei Sunny Beach, la poalele lanțului muntos Stara Planina, lângă Kosarica, în partea cea mai înaltă a localității, de unde există o priveliște magnifică asupra mării. Casa cu patru apartamente are șapte toalete, două garaje, unul pentru două mașini, o pivniță, o bucătărie de vară, anexe, trei grătare, o piscină și alte lucruri utile, cum ar fi grădini, livezi și grădini de flori, precum și resurse proprii de apă. În curte există un spațiu separat de o sută cincizeci de metri pătrați pentru o grădină de legume, unde sunt cultivate legume frumoase. Pe proprietate există peste zece pomi fructiferi, cireși, peri, piersici, pruni, meri și caise. Casa este conectată la electricitate trifazică. În partea de vest a curții, care este în mare parte pavată cu marmură, există o terasă cu un grătar, care se află deasupra garajului și este dotată cu un șemineu funcțional și un bar. În această parte a curții există, de asemenea, o piscină -7x4m. combinată cu o cascadă decorativă activă. Piscina dispune de un sistem de curățare profesional. Pe site-ul nostru puteți găsi un tur 3D detaliat. Distanța până la mare este de numai 14 km. Ofertă foarte bună, vă recomandăm!

Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul de etaje
4
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
936 m2
Teren
1100 m2
Suprafață utilizabilă
936 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
936 m2
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
4 km
Cafenea
2 km
Restaurant
950 m
Bar
3 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00