Casă de lux cu 4 camere cu o grădină frumoasă, oferta de top, Totana

Totana, Spania – ID 5473
309,950 €
Arie 3400 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Suntem încântați să vă putem oferi această proprietate cu totul unică cu tavan cu grinzi, plină de caracter și extinsă cu gust de actualul vânzător. Proprietatea beneficiaza de incalzire in pardoseala, piscina de 10x4m, sistem de irigatii. Este situat la câteva minute de mers cu mașina de centrul orașului Totana.

Toate unitățile de cazare au trei dormitoare, toate cu duș și WC la parter și sunt amplasate pe 3.400 m2 de teren și sunt complet private.

Se intră în proprietate prin porți duble care se deschid pe o alee principală pentru cinci mașini care duce spre partea din față a proprietății. Ușa de intrare principală duce în lounge-ul cu tavan cu grinzi, luminator și șemineu pentru a vă asigura confortul pe tot parcursul anului. O ușă care duce din camera de zi duce la o cameră de serviciu cu mașină de spălat și o toaletă și chiuvetă la parter. De cealaltă parte a sufrageriei, ușile se deschid în bucătăria spațioasă și modernă, cu o gamă de dulapuri contemporane și blaturi din granit, cu spațiu amplu de lucru și beneficiază de o mașină de spălat vase integrată, frigider de sine stătător, plită pe gaz, plită și Rangemaster. cuptor dublu. Există un încălzitor de ulei prin pardoseală care încălzește întregul spațiu.

O ușă duce de la bucătărie la o sufragerie mare, cu ferestre în față și în spate, ceea ce face o cameră luminoasă și aerisită, cu un suport pentru vin și plafoniere. Încălzirea în pardoseală beneficiază și de acest lucru. În capătul îndepărtat al sălii de mese, o ușă duce la zona de terasă laterală. Din sala de mese, scara principală duce la suita principală. Această cameră are cu siguranță factorul cu un plafon tipic Capilla, astfel încât să puteți privi stele, ferestre în stil biserică și încălzire prin pardoseală. Baia modernă este formată din duș, toaletă, chiuvetă și oglindă. Ușile franțuzești care dau din dormitorul matrimonial se deschid spre un balcon mare, locul perfect pentru a te așeza, a te relaxa și a te bucura de soarele spaniol, în timp ce te bucuri de priveliști uluitoare ale Sierra Espuñ și ale munților întinși.

O usa duce din sala de mese catre o zona de terasa acoperita ideala pentru relaxare. Pe cealaltă parte a zonei terasate este o suită complet independentă pentru oaspeți/adolescent. Este format dintr-un dormitor cu propria sa cabină de duș modernă, care constă dintr-un duș, WC și chiuvetă. Ușile franțuzești care dau din dormitor se deschid spre o terasă în aer liber cu vederi frumoase la grădină și la munții îndepărtați, un alt loc minunat pentru a sta și a se relaxa. Această zonă are și iluminat exterior.

Există o casă din lemn pe proprietate, care oferă cazare independentă suplimentară. Este format dintr-un dormitor dublu mare, cu calorifer electric montat pe perete și o baie privată cu duș, WC, chiuvetă și suport încălzit pentru prosoape. Din exteriorul casei de lemn este ridicată o terasă pentru relaxare.

Există o a doua poartă spre exteriorul proprietății, care se deschide pe o a doua alee cu spațiu pentru încă trei până la patru mașini sau o furgonetă. Grădina extinsă din față, lateral și din spate este în principal amenajată și are o serie de pomi fructiferi, inclusiv smochine și grepfrut și un sistem complet de irigare. În spatele proprietății, o potecă duce la o piscină înălțată de 10x4m cu o zonă pavată ideală pentru relaxare. Există, de asemenea, o anexă din cărămidă și o depozitare a rezervorului de ulei. Grădinile extinse au diverse terase care sunt ideale pentru mesele în aer liber.

Totana este un municipiu bine conectat din sud-vestul regiunii Murcia, la 45 km de capitala Murcia, cu aproximativ 30.000 de locuitori. Amplasat la poalele muntelui Sierra Espuña, include câmpii agricole plate și păduri montane acoperite cu pini care creează o varietate de resurse naturale care contribuie toate la economia locală și se încadrează în zona cunoscută sub numele de Comarca. del Bajo Guadalentin.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
3400 m2
Teren
3399 m2
Suprafață utilizabilă
3398 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
3397 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
3 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00