Casă de lux cu piscină, Bar

Bar, Muntenegru – ID 7722
350,000 €
Arie 580 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 5 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă prezentăm o casă nouă uimitoare de vânzare în Baru! Această proprietate superbă are 183 m2 și un design modern și oferă un mediu de viață spațios. Amplasată pe un teren de 492 m2, această casă oferă o mulțime de spațiu exterior pentru relaxare.
Intrați înăuntru și sunteți întâmpinați de o bucătărie atractivă combinată cu un living spațios, creând o atmosferă armonioasă și deschisă. Bucătăria este proiectată cu grijă și este echipată cu aparate moderne.
Casa are trei dormitoare care oferă un refugiu confortabil și privat pentru membrii familiei sau pentru oaspeți. În plus, două băi asigură confortul chiriașilor.
Unul dintre punctele de atracție ale acestei proprietăți este terasa fermecătoare, care oferă locul perfect pentru a vă relaxa. Terasa asigură o tranziție perfectă între viața interioară și cea în aer liber, permițându-vă să vă bucurați de împrejurimile senine. Curtea din spate dispune de o piscină răcoritoare de 7x4.
Proprietatea se mândrește, de asemenea, cu luxul încălzirii prin pardoseală pentru a oferi confort în timpul anotimpurilor mai reci.
Această casă este situată convenabil la doar 3 km de istoricul Old Bar și oferă acces ușor la o varietate de facilități, inclusiv magazine, restaurante și situri culturale. În plus, Marea Adriatică strălucitoare este la doar 5 km distanță, permițându-vă să vă bucurați de plajele uimitoare.
Cu o amenajare bine gândită, mobilier parțial mobilat, bucătărie bine echipată, piscină și podele încălzite, această casă nouă din Bar este o combinație excepțională de confort, stil și funcționalitate. Nu ratați ocazia de a mobila această proprietate de excepție pentru a vă potrivi, fie că este vorba de o locuință permanentă sau pentru recreere.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
580 m2
Teren
492 m2
Suprafață utilizabilă
183 m2
Piscină
Da
Suprafață construită
95 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
420 m
Restaurant
1 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
990 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00