Casă de lux cu vedere la mare, în complexul Victoria Residences, Pomorie

Pomorie, Bulgaria – ID 8825
460,000 €
Arie 598 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 1 310 m
Taxă pentru servicii 2,785 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim în atenția dumneavoastră o casă de lux cu patru camere cu piscină privată într-un frumos complex de vile rezidențiale Victoria Residence din Pomorie, Bulgaria. Casa are o vedere frumoasă la mare și o piscină privată. Suprafața totală a casei este de 407 m2, situată pe un teren de 598 m2. Dispunere:
Etajul 1 (144 m2): hol mare de intrare, baie cu toaletă, birou/dormitor, living spațios cu bucătărie și sufragerie. Există un șemineu cu lemne, parchet în trei straturi, încălzire cu apă în coajă, convectoare DAIKIN încorporate.
Etajul 2 (140 m2): 3 dormitoare, 2 băi cu toaletă, dressing, spațiu pentru relaxare, 2 terase. Toate dormitoarele sunt izolate fonic, încălzire prin pardoseală, convectoare DAIKIN. Dormitorul principal are o baie proprie (cu hidromasaj, bideu) și
dressing, terasă cu vedere la mare. Camerele pentru copii includ un salon mare,
terasă cu vedere la mare.
Baie pentru copii: cadă, duș, bidet, toaletă.
Subsol (123 m2):
Cameră tehnică dotată cu mașină de spălat și uscător BOSCH;
Cazan de apă caldă de 500 litri (alimentat cu energie solară și
pompă de căldură iarna);
Purificare a apei potabile AQUAPHOR;
Depozit echipat cu rafturi;
Sală de fitness dotată cu bandă de alergare;
Baie/bidet, toaletă, chiuvetă;
Duș cu hidromasaj
Piscină privată cu hidromasaj și jacuzzi
Zonă de grătar și zonă de relaxare
Internet prin cablu și wireless, TV prin satelit, colectoare solare.
Complexul include o piscină, parcare, sală de sport și zone verzi. Complexul rezidențial de vile de lux este situat într-una dintre cele mai frumoase zone din sudul coastei bulgare a Mării Negre - în imediata apropiere a orașului Pomorie. Teritoriul perfect amenajat și infrastructura excelentă, combinate cu o locație excelentă (complexul este situat la doar 1,31 km de coastă și
10 kilometri de centrul orașului Burgas), ceea ce îl face perfect - atât pentru o locuință temporară, cât și pentru o reședință permanentă. În cadrul complexului există: terenuri de sport (teren de fotbal cu gazon și teren de tenis/baschet), restaurant, loc de joacă pentru copii.
Taxa de întreținere este de 2785 € pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Stimați clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Stațiunea Pomorie este unul dintre locurile cele mai liniștite. Este un oraș antic care datează din secolul al IV-lea î.Hr. Aspectul orașului Pomorie amintește de Nessebar din apropiere. Partea sa veche se află, de asemenea, pe o peninsulă, deși nu la fel de îngustă ca cea din Nessebar. În 1906, din păcate, orașul a fost distrus de un incendiu de proporții, astfel că orașul vechi nu a fost păstrat. Orașul se află la aproximativ 18 km de Nessebar și la 20 de Burgas. În oraș se află, printre altele, faimoasele băi de nămol curative, situate pe o frumoasă peninsulă stâncoasă în apropierea lacului Pomorie. Băile au puteri vindecătoare și ajută împotriva bolilor sistemului musculo-scheletic, sistemului nervos și eczemelor. Acest orășel a făcut avere prin exportul de sare și de vinul sec aromat "Pomoriiski Dimjat". Există, de asemenea, specii rare de păsări, cum ar fi ciocârliile și cormoranii, care frecventează fâșia lungă de apă sărată. Din portul de pescuit se întinde principala porțiune de patru kilometri a plajei Pomerania, care separă faimoasele saline locale de marea liberă. Ca o raritate, veți vedea nisip negru pe una dintre plaje. Adevăratul centru al acestui oraș de la malul mării este zona pietonală plină de viață, care trece prin parcul verde. Aici veți găsi multe restaurante, magazine, discoteci, o bancă, un oficiu poștal și o clinică. Avantajul acestui oraș este legătura convenabilă cu plaja Sunny Beach și cu orașul istoric Nessebar, aflate în apropiere. În Pomorie puteți face plajă pe trei plaje frumoase. Prima plajă se află la nord de centrul vechi și este foarte lungă și cu nisip fin. În mod neobișnuit, partea mai retrasă a plajei formează practic un fel de graniță între Marea Neagră și Lacul Pomorie, care se află chiar dincolo. De la această plajă este doar o scurtă plimbare până la centrul vechi al stațiunii. Dacă vă place intimitatea, urmați plaja mai la nord, departe de hotelurile locale. Cu cât mergeți mai departe, cu atât veți vedea mai puțini oameni pe plajă. Cea de-a doua plajă este mai mică și se află la sud de stațiune. Este mai liniștită, mai îndepărtată de centru, cu stânci pe alocuri. Dar veți găsi liniște și intimitate. A treia plajă este o raritate, aici veți găsi nisip negru și nămol vindecător. Atât umbrelele, cât și șezlongurile sunt disponibile pe plajă, contra cost, iar pe plajă se oferă o gamă largă de sporturi nautice.
În apropiere de Pomorie, la aproximativ 5 km vest, se află Mănăstirea Sfântul Gheorghe, cu grădinile sale îngrijite, precum și mormintele și mausoleul Pomeranian. În Lacul Pomorie se extrage sare, aproximativ 30.000 de tone anual. Muzeul Sării este de interes turistic. În timpul sezonului estival, în Pomorie au loc zeci de concerte, spectacole de teatru, festivaluri. Există expoziții, așa că iubitorii de cultură nu vor lipsi. În oraș se află două biserici bine conservate din secolele XVIII și XIX. Chiar în centrul orașului se află mănăstirea Sfântul Gheorghe, din secolul al XVII-lea, cu faimosul său basorelief. La 2 km de oraș se află laguna și lacul Pomorie (Lacul Anhialo), în apropierea căruia a fost construit un sanatoriu balnear cu băi de nămol. Această metodă de vindecare este cunoscută aici încă din antichitate și a fost folosită pe scară largă și de bizantini. 6 km de Pomorie se află satul pitoresc Sarafovo, cu plajele sale frumoase. Foarte interesantă este rezervația naturală Lacul Atanassov, care formează o lagună mare la sud de Sarafovo. În apropierea orașului, la campingul Europa, sunt accesibile mormintele tracilor și mormintele din secolele III-IV. Nu trebuie ratat Nessebar. Există un serviciu regulat de autobuz spre Burgas, precum și transportatori privați de bărci. Vița de vie prosperă pe pantele însorite din jurul orașului. Producția locală de vin este una dintre cele mai bune și mai respectate din Bulgaria. Aici se cultivă soiuri bine cunoscute și care nu au fost încă vândute, cum ar fi Merlot, Cabernet Sauvignon, Dimjat, Pamid, Grand Noire, Alkanboushe și altele. Rakija locală este, de asemenea, descrisă pe bună dreptate ca fiind una dintre cele mai bune din Bulgaria.
Sărbătorile în acest oraș pitoresc vor încânta iubitorii de natură frumoasă, spa-uri curative, vin bun și nisip negru.
Numărul de etaje
3
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
598 m2
Teren
598 m2
Suprafață utilizabilă
407 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
407 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
960 m
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00