Casa de oaspeți pe tot parcursul anului în orașul balnear Velingrad, ofertă de top

Velingrad, Bulgaria – ID 6891
2,000,000 €
Arie 600 m2
Sârtie 75 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă propunem o ofertă unică de pensiune în capitala balneară a Balcanilor - Velingrad, Bulgaria. Casa de oaspeți are o suprafață totală de 1000 m2, o curte de 600 m2, parter și trei etaje rezidențiale, expunerea este sud-est, este instalată încălzire pe gaz și aer condiționat. Clădirea are 13 camere cu terase Dintre care: 2 camere duble, 6 garsoniere, 3 apartamente cu două camere, 1 apartament cu trei camere și 1 apartament cu patru camere. Casa de oaspeți are 16 paturi duble, 12 canapele și 4 canapele extensibile. Există, de asemenea, o cameră de cazane cu gaz și spălătorie, grătar pentru 20 de persoane, bar în aer liber, parcare, piscină exterioară și interioară cu apă minerală până la 47 de grade, saună, baie de aburi, un nou restaurant frumos cu o capacitate de 50 de persoane. Situat în apropiere de hoteluri de 5 stele, restaurante și magazine alimentare. Casa de oaspeți este potrivită pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Ofertă unică, foarte recomandată!

Coroana a trecut la cel mai puternic nivel din ultimii 11 ani față de euro! Cumpărarea de proprietăți cu euro nu a fost și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Velingrad este cea mai mare stațiune balneară din Bulgaria, situată în pitorescul Munților Rodopi! Cunoscută drept "capitala balneară" a Balcanilor, Velingrad atrage turiști din întreaga lume de peste un secol. Orașul este renumit pentru izvoarele sale minerale curative și se mândrește cu o serie de centre spa și centre de wellness care oferă o gamă largă de tratamente pentru a promova relaxarea și întinerirea. De la spa-uri tradiționale bulgare la piscine termale moderne, vizitatorii se pot răsfăța cu o gamă de terapii concepute pentru a vindeca corpul și mintea. Pe lângă renumitele facilități spa, Velingrad oferă numeroase activități în aer liber pentru iubitorii de natură. Munții Rodopi din împrejurimi găzduiesc numeroase trasee de drumeție, iar barajul Batak din apropiere oferă o gamă largă de sporturi nautice, inclusiv înot, pescuit și caiac-canoe. Fie că sunteți în căutarea relaxării, a aventurii sau a culturii, Velingrad are ceva de oferit. De ce să așteptați? Descoperiți singur farmecul acestui oraș balnear magic!

Sofia - 125 km

Bansko - 75 km

Arie
600 m2
Teren
600 m2
Suprafață utilizabilă
1000 m2
Suprafață construită
1000 m2
Parcare
Da
Magazin
360 m
Medic
410 m
Cafenea
210 m
Restaurant
220 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00