Casă de vis (4 camere) cu apartament pentru oaspeți (1 cameră), 80 m de plaja de nisip, Grecia

Pefkochori, Grecia – ID 10056
350,000 €
Arie 140 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 80 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Casă de vis cu 140 m2 de spațiu de locuit, inclusiv și un apartament de oaspeți care este complet mobilat. Casa se află la doar 80 de metri de plaja de nisip și este aproape de toate magazinele și alte facilități pe jos. Cu casa avem o situație la cheie, aceste case se vând complet mobilate și cu toate aparatele electrice. Într-una dintre cele mai bune locații, casa se află într-o zonă liniștită, cu mult spațiu deschis și vedere frumoasă la palmieri. Există o mică grădină împrejmuită cu 80 m2. Apartamentul de oaspeți are o intrare separată. Numărul total de camere al casei este de 4 dormitoare, 3 băi, 2 bucătării și 2 livinguri. Casa este renovată și bine întreținută.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Pefkochori este un sat vechi, cu case vopsite în alb, înconjurat de plantații de citrice și măslini, care se întinde până la populara stațiune balneară Toroni Bay. În timpul verii, posibilitățile de snorkelling, parasailing, precum și plimbările și priveliștea apusului de soare de la restaurantele sau tavernele tradiționale care oferă delicatese mediteraneene atrag turiștii. Seara, barurile și cluburile găzduiesc spectacole muzicale cu muzică grecească și sârbească. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Pefkochori , care înseamnă "sat de pini", este un oraș turistic situat în sud-estul peninsulei Halkidiki din Grecia. Pefkochori este numit după pinii care abundă în munții din zonă. Populația în 2011 era de 1.931 de locuitori .Pefkochori este situat pe coasta de nord-est a peninsulei, la 3 km sud-est de Chaniotis, la 4 km nord de Agia Paraskevi și la 92 km sud-est de Salonic.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
140 m2
Teren
70 m2
Suprafață utilizabilă
140 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
140 m2
Parcare
Da
Magazin
30 m
Medic
50 m
Cafenea
50 m
Restaurant
20 m
Bar
50 m
Școală/gradiniță
100 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00