Casă de vis cu 4 camere în Nea Potidea, grădină privată

Nea Potidea, Grecia – ID 9145
150,000 €
Arie 500 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 1 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Noi vă oferim o casă privată cu o grădină împrejmuită într-o dispunere de 500 de metri sfert,
Casa are 3 dormitoare, două băi, o bucătărie și un living deschis. Ideal pentru cei care caută o casă de vacanță liniștită, potrivită pentru animale de companie. Plaja de nisip din Potea este la 1000 de metri distanță, iar cumpărăturile sunt la doar o plimbare. Casa se mândrește cu toată mobila și electrocasnicele, parcare, șemineu, ferestre PVC, plase de țânțari, vedere parțială la mare, uși de securitate și multe altele. În grădină există o mulțime de copaci maturi care garantează umbra în zilele fierbinți de vară și permit relaxarea în aer liber.

Satul Nea Potidea este caracterizat de bărci de pescuit care navighează între Golful Toronto și Salonic și un canal în jurul căruia se află ruinele castelelor antice... peninsula este plină de trasee de coastă. Pe coasta de est există baruri caracteristice și cafenele relaxate, iar pe coasta de vest există un creuzet tradițional care oferă fructe de mare și mult pește în port. Plaja Anemoni oferă sporturi nautice în timpul zilei și o discotecă și alte distracții seara, după îmbarcare.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.
Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.
Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.
Echipa Mojenemovitostumore
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
500 m2
Teren
500 m2
Suprafață utilizabilă
92 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
92 m2
Parcare
Da
Magazin
180 m
Medic
40 m
Cafenea
180 m
Restaurant
40 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
310 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00