Casă familială cu vedere la mare, cu curte proprie și piscină, la 5 km de plajă, Rogačevo

Rogačevo, Bulgaria – ID 5967
145,000 €
Arie 150 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 5 000 m
Condiție Liber
Oferim o casă de familie frumoasă și confortabilă cu piscină în Rogačevo. Casa are doua etaje.
La primul etaj - living cu chicinetă, toaletă, verandă;
la etajul doi - 3 dormitoare, 2 bai, terasa panoramica. Casa este complet mobilata si utilata. Există un șemineu în living, toate camerele au o unitate de aer condiționat.
Există o piscină cu grătar în curte. Loc de parcare in spatele casei. Suprafata construita a casei 150 m2. Curtea are 418 m2. Rogačevo este situat la 5 km. de plaja Kranevo si la 7 km. de pe plaja Albena. Distanța până la Varna este de 20 km. Există terenuri de golf internaționale în zonă. Un loc ecologic curat cu o atmosfera extrem de frumoasa si relaxanta pentru o vacanta in familie sau un stil de viata echilibrat. Proprietate de foarte buna calitate la un pret bun! Iti recomandam!
Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu stau niciodată la coadă și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
150 m2
Teren
490 m2
Suprafață utilizabilă
150 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
3 km
Cafenea
3 km
Restaurant
730 m
Bar
5 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00