Casă frumoasă 4+1, după reconstrucție, lângă pădure și mare, sat Prosenik

Prosenik, Bulgaria – ID 7615
Arie 760 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 30 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim spre vânzare o casă cu două etaje, renovată 4+1 cu o suprafață construită de 56 m2 cu o grădină de 760 m2. Dispunere: subsol - intrare, debara cu mașină de spălat și uscător, baie și WC separat, dormitor, debara.
La primul etaj se ajunge pe o scară exterioară: intrare, baie cu WC, living cu sufragerie, bucătărie separată, încă un dormitor în stânga
sufragerie, două terase. În casă există instalații electrice și sanitare noi. Casa se vinde inclusiv cu mobilier și echipamente conform fotografiilor actuale. Există o curte de 760 m2, locație excelentă la poalele munților
pe Câmpia Veche, aproape de pădure, cu o panoramă plăcută într-o zonă ecologic curată. Casa dispune de curent electric, alimentare cu apă, canalizarea este rezolvată prin fosa septică, internet de mare viteză și IPTV. Casa este
complet finisată: acoperiș reparat, fațadă vopsită; teracotă și laminat la pardoseală, pereți și tavane vopsite cu latex.
Baia - complet finisată și utilată, teracotă pe pardoseală, faianță pe pereți, aparatură sanitară, mașină de spălat, boiler; încălzire prin șemineu și aer condiționat. Satul Prosenik se află la 13 km. de centrul urban al orașului Rouen, la 30,31 km de
Sunny Beach, la 33 km de aeroportul din Burgas și la 37 km de Burgas. Un serviciu regulat de autobuz face legătura între satul Prosenik și zonele înconjurătoare. Proprietatea este potrivită atât pentru a locui pe tot parcursul anului, cât și pentru a fi închiriată.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Stimați clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate să se uite pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre, iar cu o suprafață de 253,644 km² este, de asemenea, unul dintre cele mai mari din țară. Conform ultimului recensământ al INS, la 31 decembrie 2015, are 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, satele antice și medievale, Marea Neagră și festivalurile anuale atrag numeroși turiști. Burgas, situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și mai populat de pe continentul bulgăresc al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas- Burgas, Atanasovsko și Mandrensko și de Marea Neagră la est.
Printre primii locuitori ai regiunii s-au numărat tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul actualului Burgas, împreună cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria, Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca fiind subtropicală umedă, cu influențe marine și continentale. Temperatura medie a aerului în timpul verii ajunge la 26,7 °C în iulie, iar temperaturile maxime zilnice de peste 20 °C se înregistrează până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare este de 328,6 ore. O influență continentală este evidentă în timpul iernilor, dar iernile rămân mult mai blânde în comparație cu cele din interior, iar căderile de zăpadă sunt relativ rare. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, este discutat proiectul Super Burgas. Viitorul proiect privind ciclismul public, eliminarea traficului greu din partea centrală a orașului, restaurarea insulei Sfânta Anastasia și a podului, precum și reabilitarea centrului istoric, a fost deja implementat. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Este planificată deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unei șosele asfaltate de coastă care să lege Burgas de noul cartier Kyosheto și de cartierul Sarafovo.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
760 m2
Teren
760 m2
Suprafață utilizabilă
56 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
56 m2
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
10 km
Cafenea
140 m
Restaurant
150 m
Bar
3 km
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00