Casă frumoasă cu două etaje cu trei dormitoare în Kosarica, locație ecologică

Košarica, Bulgaria – ID 8121
160,000 €
Arie 300 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 2 000 m
Taxă pentru servicii 1,000 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim în atenția dumneavoastră o casă magnifică cu două etaje și trei dormitoare într-un complex mai mic din Kosharitsa, Bulgaria. Curtea de aproximativ 300m2, suprafața casei 140 m2. Dispunere:
Parter - living cu chicinetă și sală de mese, dormitor, baie cu WC, debara, scara interioară.
Etaj - două dormitoare cu o terasă spațioasă comună, două băi cu două toalete, scară interioară.
Facilități:
Casa dispune de încălzire prin pardoseală în băi și de colectoare solare instalate pe acoperiș.
Casa se vinde inclusiv mobilierul și echipamentele conform fotografiilor actuale. Loc de parcare în fața casei. În complex există o piscină, zonă de relaxare, teren întreținut, parcare. Distanța până la plajă este de 2 km. Locație eco frumoasă, curată. Taxa de întreținere este de 1 000€ pe an.
Ofertă excelentă, foarte recomandat!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Kosharitsa este un sat de vacanță (districtul Burgas, municipalitatea Nessebar) situat la 2 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime pante coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. Zona este pitorească, cu priveliști panoramice frumoase, cufundată într-o vegetație mediteraneană densă. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și drumeții.
Satul este foarte fermecător, păstrându-și puritatea și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și nealterate. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata se află în imediata apropiere.
Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe pe plajă și pentru iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Beach). Iubitorii de natură au posibilitatea de a se plimba în pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere îi vor încânta pe pasionații de pescuit.
Kosarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja și stațiunea Sunny Beach se află la 3 km, orașul Burgas și aeroportul internațional - 40 km, Varna - aproximativ 90 km. În sat există o școală, magazine, iar în piață se află o biserică frumoasă. Drumurile sunt asfaltate, există alimentare centralizată cu apă și canalizare, telefon și conexiune la internet.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
300 m2
Teren
300 m2
Suprafață utilizabilă
140 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
140 m2
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
3 km
Restaurant
380 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00