Casă frumoasă cu vedere la mare, piscină privată și șemineu, natură neatinsă, Kosarica

Košarica, Bulgaria – ID 8488
122,000 €
Arie 153 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 3 000 m
Taxă pentru servicii 1,700 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare o casă de oraș frumoasă cu vedere la mare, în Kosaritsa, Bulgaria. Casa este situată la poalele sudice ale muntelui "Stara Planina", aproape de frumoasa plajă de nisip și, în același timp, într-un complex liniștit de clasă superioară, departe de aglomerația turistică. Casa este cu două etaje și are o suprafață totală de 143 m2. Se compune dintr-un hol de intrare, living cu chicinetă, trei dormitoare, trei băi cu toalete, două balcoane. Casa are o grădină frumos întreținută, cu piscină proprie și grătar. Preț foarte bun! Vă recomandăm!

Casa se vinde cu mobilier și electrocasnice conform fotografiilor actuale.

SPA, fitness, mai multe piscine, multe zone de relaxare, bar & grill, restaurant de pește, biliard, sală de jocuri, terenuri perfect întreținute, multă verdeață sunt la dispoziția proprietarilor și a oaspeților lor. Distanța până la plajă este de 3 km.

Taxa de întreținere este de 1700€ pe an.

Noi de la MY PROPERTY AT MORE vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Kosharitsa este un sat de vacanță (districtul Burgas, municipalitatea Nessebar) situat la 3 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime pante coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. Zona este pitorească, cu priveliști panoramice frumoase, cufundată într-o vegetație mediteraneană densă. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și drumeții.

Satul este foarte fermecător, păstrându-și puritatea și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și nealterate. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata se află în imediata apropiere.

Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe pe plajă și pentru iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Beach). Iubitorii de natură au posibilitatea de a se plimba în pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere îi vor încânta pe pasionații de pescuit.

Kosarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja și stațiunea Sunny Beach se află la 3 km, orașul Burgas și aeroportul internațional - 31 km, Varna - aproximativ 90 km. În sat există o școală, magazine, iar în piață se află o biserică frumoasă. Drumurile sunt asfaltate, există alimentare centralizată cu apă și canalizare, telefon și conexiune la internet.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
153 m2
Teren
153 m2
Suprafață utilizabilă
143 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
143 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
5 km
Medic
6 km
Cafenea
40 m
Restaurant
40 m
Bar
5 km
Școală/gradiniță
50 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00