Casă frumoasă și complet mobilată 8+1 cu vedere la mare, ofertă de top, Intsaraki, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 4728
253,000 €
Arie 303 m2
Dispoziție atipic
Mare 500 m
Condiție Liber

Oferim o casă de familie cu o vedere magnifică la mare și la golfurile Nessebar și Sunny Beach. Casa este situată într-o zonă rezidențială din Sveti Vlas, regiunea Intsaraki, Bulgaria. Casa este situată pe o stradă iluminată și betonată.

Suprafața totală construită a casei este de 303 m2, iar suprafața totală a terenului este de 420 m2.

Dispunere:

- Etajul 1: living spațios cu bucătărie și șemineu care încălzește întreaga casă, de asemenea, o verandă mare cu grătar, care este transformată în bucătărie de vară.

Etajul 2 și 3 au 8 dormitoare, dintre care 4 cu WC (1 cu baie), există o magazie separată- 4 m2

Această locație oferă:

- liniște, pace și cel mai curat aer din Bulgaria.

- Vederi panoramice care nu pot fi ascunse de alte clădiri.

-Casa este construită din cărămidă cu izolație termică.

- Verandă cu bucătărie de vară și grătar.

- Garaj.

Distanța până la plajă este de 500 de metri.

Noi, la MY PROPERTY AT THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele. Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
303 m2
Teren
420 m2
Suprafață utilizabilă
303 m2
Balcon
Da
Suprafață construită
303 m2
Parcare
Da
Magazin
390 m
Medic
1 km
Cafenea
850 m
Restaurant
430 m
Bar
530 m
Școală/gradiniță
890 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00