Casă izolată 4 camere cu vedere la munte, locație ecologică, Kosarica

Košarica, Bulgaria – ID 8505
140,000 €
Arie 180 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 2 000 m
Taxă pentru servicii 1,000 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Reducere! Oferim o casă cu două etaje cu 4 camere în complexul Chalet Sea Breeze din Kosharitsa, Bulgaria. Suprafața totală a casei este de 180 m2

Dispunere: parter- hol de intrare, living cu chicinetă, terasă

Primul etaj- trei dormitoare, baie + toaletă și balcon. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Un serviciu regulat de autobuz conectează Kosharitsa cu Sunny Beach și

Nessebar. Proprietatea este potrivită atât pentru a locui pe tot parcursul anului, cât și pentru închiriere. Casa este situată într-un complex mai mic, în complex există piscină, zonă de relaxare, parcare, întreținere a zonelor comune.

Taxa de întreținere este de 1000€ pe an.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis pe malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Kosaritsa este un sat de vacanță (districtul Burgas, municipiul Nessebar), situat la 2 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime pante coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. Zona este pitorească, cu priveliști panoramice frumoase, cufundată într-o vegetație mediteraneană densă. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și drumeții.

Satul este foarte fermecător, păstrându-și puritatea și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și nealterate. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata se află în imediata apropiere.

Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe pe plajă și pentru iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Beach). Iubitorii de natură au posibilitatea de a se plimba în pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere îi vor încânta pe pasionații de pescuit.

Kosarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja și stațiunea Sunny Beach se află la 3 km, orașul Burgas și aeroportul internațional - 40 km, Varna - aproximativ 90 km. În sat există o școală, magazine, iar în piață se află o biserică frumoasă. Drumurile sunt asfaltate, există alimentare centralizată cu apă și canalizare, telefon și conexiune la internet.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
180 m2
Teren
200 m2
Suprafață utilizabilă
180 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
180 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
3 km
Restaurant
380 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00