Casă izolată cu vedere la mare, excelentă pentru investiții, Kosharitsa, Bulgaria

Košarica, Bulgaria – ID 8088
53,000 €
Arie 500 m2
Dispoziție atipic
Mare 5 000 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul
Oferim în atenția dumneavoastră o casă cu trei etaje în satul Kosharitsa din Bulgaria. Casa este situată într-o zonă rezidențială de prestigiu și oferă o vedere magnifică la mare! Casa este formată din 3 etaje. Primul etaj - living mare cu ferestre franțuzești de la podea până la tavan, dormitor și o cameră mică (pentru birou sau debara), baie mare cu toaletă. Etajul al doilea - living, dormitor, baie și terasă mare acoperită, etajul al treilea - dormitor spațios și balcon cu vedere la mare. Casa este parțial izolată, acoperiș nou cu țiglă. Există apă pe teren, rămâne doar să o introducem în casă. Electricitatea este gata conform documentelor. Alimentare cu apă municipală, și canalizare. Terenul este situat pe o pantă de munte. Se află confortabil în stânga drumului, ascunsă de ochii curioșilor de către copaci. De pe terasa de la primul etaj și de pe balconul de la etajul al treilea există o vedere panoramică asupra mării, a întregii Sunny Beach și a văii. Casa are 160 m2, iar terenul 500 m2. Camere de securitate în jur, elită, cartier rezidențial. La câțiva pași de un supermarket. 10 minute până la mare (5 km). Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu finisarea casei și cu mobilierul și echipamentul.
Un loc minunat pentru a trăi și o investiție excelentă!
Noi, la MY PROPERTY AT THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Kosharitsa este un sat de vacanță (districtul Burgas, municipalitatea Nessebar) situat la 2 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime pante coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. Zona este pitorească, cu priveliști panoramice frumoase, cufundată într-o vegetație mediteraneană densă. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și drumeții.
Satul este foarte fermecător, păstrându-și puritatea și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și nealterate. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata se află în imediata apropiere.
Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe pe plajă și pentru iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Beach). Iubitorii de natură au posibilitatea de a se plimba în pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere îi vor încânta pe pasionații de pescuit.
Kosarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja și stațiunea Sunny Beach se află la 3 km, orașul Burgas și aeroportul internațional - 40 km, Varna - aproximativ 90 km. În sat există o școală, magazine, iar în piață se află o biserică frumoasă. Drumurile sunt asfaltate, există alimentare centralizată cu apă și canalizare, telefon și conexiune la internet.
Numărul de etaje
3
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
500 m2
Teren
500 m2
Suprafață utilizabilă
160 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
160 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
6 km
Cafenea
290 m
Restaurant
230 m
Bar
430 m
Școală/gradiniță
50 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00