Casă izolată cu vedere la mare, preț de top, Balchik

Balčik, Bulgaria – ID 2941
160,000 €
Arie 300 m2
Dispoziție 5 + 1 camere
Mare 2 000 m
Condiție Liber
Oferim casă mobilată în Balchik, în apropiere de grădina botanică, cu vedere uimitoare la mare. Casa are 4 etaje și are următoarea dispunere:
Parter - garaj mare cu conexiune caldă la casă, 2 camere, baie cu toaletă, debara cu boiler mare și mașină de spălat;
Etajul 1 - hol, living cu bucătărie și zonă de luat masa, baie cu WC, verandă spațioasă cu vedere la mare;
Etajul al doilea - coridor, 2 dormitoare, baie cu toaletă, terasă cu vedere la mare;
Etajul al treilea - coridor, 2 dormitoare, baie cu toaletă, terasă panoramică cu vedere la mare. Casa este mobilată și utilată, există un sistem de alarmă instalat. Suprafața utilă a casei este de 200 m2, inclusiv toate terasele - aproximativ 300 m2. Suprafața terenului este de 567 m2. Casa se află la 1 km de grădina botanică din Balchik și la 2 km de plajă. Casa este potrivită pentru a locui pe tot parcursul anului și pentru închiriere.
Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Cea mai nordică stațiune balneară majoră din Bulgaria, Balchik, este o stațiune foarte frumoasă, situată deasupra unui golf larg. Clădirile se află pe dealurile de deasupra mării și se grupează în jurul a trei piețe suprapuse, conectate de o stradă principală verticală. Orașul în sine și împrejurimile sale sunt foarte pitorești datorită stâncilor de calcar și formațiunilor stâncoase de deasupra orașului. Balchik este un loc mai ieftin în comparație cu Albena și Nisipurile de Aur din apropiere, deoarece aici sunt mulți localnici. Este un oraș bulgăresc normal, nu o stațiune turistică în toată regula. Chiar și poetul roman Ovidiu i-a admirat frumusețea și l-a numit Orașul Alb. Această caracteristică este valabilă și astăzi, datorită numeroaselor case construite din piatră albă și a rocilor unice de gresie "albă" între care este situat orașul. Balchik este puțin afectat de turismul internațional și păstrează încă atmosfera unui oraș-port la Marea Neagră.
Bulgaria începe să atragă și jucătorii de golf. În urmă cu câțiva ani, nimeni nu ar fi luat în serios oferta de golf din Bulgaria. Astăzi, însă, nu mai este cazul. Cei mai importanți investitori și proiectanți din lume dau viață unui sport care nu face parte din tradiția sportivă a Bulgariei, dar care are potențialul de a deveni foarte popular. Zona de-a lungul coastei Mării Negre, în zona rurală virgină din partea de nord-est a țării, în apropiere de orașul Balchik și de granița cu România, este aproape destinată să devină o Mecca pentru jucătorii de golf. Investitorii au intuit potențialul acestui teren pentru condițiile climatice plăcute, peisajul incredibil de frumos și divers, prețurile bune, marea și munții. Constelația ideală, de fapt. Deși țara are o bază mică de jucători, mai puțin de 400 de jucători, și are doar câteva terenuri până în prezent, aceste cifre mici sunt echilibrate de calitatea și mai mare.
Toate terenurile sunt de înaltă calitate, respectă standardele mondiale și dispun de facilități adecvate. Dacă adăugăm faptul că în proiectele actuale de golf din Bulgaria sunt implicate celebrități precum Gary Player, Ian Woosnam, Jack Nicklaus, Bulgaria va deveni una dintre destinațiile interesante pentru toți jucătorii de golf. Pe un platou situat la aproximativ 200 m deasupra nivelului mării, deasupra golfului format de capetele Kaliakra și Galata, se află trei terenuri uimitoare cu 18 găuri - Lighthouse Golf Resort, BlackSeaRama Golf & Villas și Thracian Cliffs Resort. Celelalte două terenuri au fost proiectate de Gary Player și ambele îi fac un real credit creatorului lor. Lighthouse este un teren plăcut, de un standard ridicat (PAR 71, lungime 6.105 m, min HCP 36), în timp ce BlackSeaRama este pitoresc, cu o filosofie interesantă a găurilor (PAR 72, lungime 6.648 m și limită HCP 28 pentru bărbați și 36 pentru femei). Dar adevărata perlă printre terenurile europene este terenul din stațiunea Thracian Cliffs. Jucătorii vor avea parte de o experiență de neuitat. Gary Player însuși a declarat că este cel mai bun teren al său, "Pebble Beach al Europei", și că aspiră să fie unul dintre cele mai frumoase terenuri din lume. În acest caz, frumusețea extraordinară este echilibrată și de dificultatea sau, pentru jucător, de provocarea tuturor provocărilor. Cursurile includ, de asemenea, servicii de calitate, cazare în imediata apropiere, o bucătărie de obicei foarte bună și o multitudine de mărci de vinuri excelente.
Numărul de etaje
4
Dispoziție
5 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
300 m2
Teren
567 m2
Suprafață utilizabilă
200 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
300 m2
Magazin
6 km
Medic
5 km
Cafenea
6 km
Restaurant
5 km
Bar
6 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00