Casă izolată în stare perfectă în apropiere de plajă și Burgas, locație minunată

Bryastovec, Bulgaria – ID 3258
139,000 €
Arie 158 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 20 000 m
Condiție Liber

Oferim o casă minunată cu două etaje într-o locație ecologică frumoasă, Bryastovec, la doar 20 km de Burgas și la 25 km de Sunny Beach. Suprafața totală construită a casei este de 158 m2, suprafața terenului - 500 m2. Aceasta constă din :

Primul etaj - living mare cu șemineu și bucătărie, baie cu toaletă, debara, verandă, scară. Etajul al doilea- trei dormitoare, baie cu WC, debara și terase. Casa este individuală, în stare excelentă, după renovare, complet mobilată și dotată cu electrocasnice, încălzire locală pe combustibil solid, aer condiționat, panou solar. În curte există un loc de parcare.

Satul Bryastovec este un sat bulgăresc frumos, popular datorită locației sale favorabile. În sat există mai multe magazine și cafenele, serviciu regulat de autobuz spre Burgas, Aytos și Sunny Beach. Satul este situat departe de agitația marilor stațiuni, unde există o ocazie rară de a vă bucura de atmosfera liniștită și relaxată a vieții de la sat, care nu s-a schimbat prea mult. Satul este liniștit și pașnic, înconjurat de o natură frumoasă și virgină și de o priveliște magnifică asupra Mării Negre și a orașului Burgas. În sat se află biserica "Sfântul Atanasie", care există din 1870. Combinația perfectă dintre aerul proaspăt de munte și soarele cald al Mediteranei împrospătează zilele și nopțile fierbinți, oferind condiții excelente pentru relaxare și un stil de viață sănătos. Poziția geografică favorabilă a satului și diversitatea terenului înconjurător, combinată cu viața rurală unică și cu cultura și tradițiile locale, fac din acesta un loc ideal pentru cei care practică diverse tipuri de turism alternativ și activități de agrement - plimbări, drumeții, observarea păsărilor sau, pentru cei mai puțin energici - o oportunitate de a se relaxa pur și simplu. În apropierea satului există câteva baraje mari, care sunt un loc minunat pentru pasionații de pescuit, mulți oameni locuiesc aici permanent, alții își folosesc casele pentru vacanțe sau le închiriază.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
158 m2
Teren
500 m2
Suprafață utilizabilă
158 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
158 m2
Pivniță
Da
Magazin
7 km
Medic
5 km
Cafenea
7 km
Restaurant
5 km
Bar
170 m
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00