casă lângă mare și Kavarna, Durankulak, Bulgaria

Durankulak, Bulgaria – ID 7854
38,000 €
Arie 1350 m2
Dispoziție atipic
Mare 2 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim o casă pentru reconstrucție totală de 63 m2 și o clădire agricolă de 80 m2, situată pe un teren de 1350 m2. Pe parcelă există o fântână funcțională. Proprietatea este situată în satul Durankulak, care se află la doar 2 km de coasta mării, la aproximativ 40 km de orașul Kavarna, la 5 km de granița cu România. Acesta este cel mai nord-estic punct al Bulgariei. Este situat la 100 km nord de Varna și la 20 km nord de Shabla.
În orașul Shabla există toate facilitățile - școală, grădiniță, magazine, restaurante.
Orașul are unele dintre cele mai frumoase plaje de nisip sălbatic care se întind de la Shabla până la granița cu România. De asemenea, este renumit pentru primul câmp petrolifer descoperit în Bulgaria.
Capul Shabla este cel mai estic punct geografic al Bulgariei. De asemenea, aici se află cel mai vechi far din Balcani.
Pasionații de turism subacvatic vor găsi interesant faptul că în marea din jurul orașului Shabla există multe nave scufundate, inclusiv submarine din al Doilea Război Mondial.
În regiunea Shabla există, de asemenea, două zone protejate:
Lacul Shabla, situat chiar în largul coastei, este un loc minunat pentru turiști și pentru pasionații de pescuit.
Shabla Tuzla este situat nu departe de lac. Este un lac lagunar, al cărui fund este bogat în nămol de hidrogen sulfurat, folosit pentru terapia cu nămol.
În apropiere se află adevăratele perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Bolata, Topola și multe altele. În Shable și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.
Numărul de etaje
1
Dispoziție
atipic
Arie
1350 m2
Teren
1350 m2
Suprafață utilizabilă
63 m2
Suprafață construită
63 m2
Parcare
Da
Magazin
7 km
Medic
12 km
Cafenea
8 km
Restaurant
100 m
Bar
780 m
Școală/gradiniță
450 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00