casă mare cu piscină privată în satul de vilă de elită, Pomorie

Pomorie, Bulgaria – ID 5703
Arie 300 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 4 000 m
Condiție Liber
Va oferim o frumoasa casa de familie cu 5 camere cu piscina privata. Casa are o suprafata de 393 mp si trei etaje, este situata in complexul de elita Victoria Hills, la doar 3 km de orasul Pomorie si la 4 km de plaja. Dispoziţie:
Subsol - 140 m2: camera de serviciu, masina de spalat rufe si uscator BOSCH; Depozitul este dotat cu rafturi; Sistem de purificare a apei AQUAFOR; Sală de gimnastică.
Parter - 130 m2: hol intrare, baie, birou/dormitor, living spatios cu chicineta. Terasa cu iesire in curtea interioara cu piscina.
Etajul I - aproximativ 140 m2: trei dormitoare, doua bai cu toalete, dressing, doua terase. Dormitor principal cu baie privată, vedere la mare de pe terasă. Camere pentru copii cu o terasă comună cu vedere la mare. Incalzire in pardoseala in intreaga cladire. Exista un semineu aragaz, incalzire in pardoseala "jacheta de apa" parchet 3 straturi. Aparatele de aer condiționat DAIKIN (clasa cea mai înaltă) sunt în toate camerele. Centrala are 500 litri (din panouri solare si pompa de caldura iarna)
Terenul are o suprafata de 300 mp. Proprietatea are o piscină privată și grătar. Există internet prin cablu și TV. Doua locuri de parcare.
Complexul de lux Victoria Hills este situat intr-o locatie linistita si pitoreasca - la 4 km de plaja Pomorie si la 2 km de oras. Burgas este la 10 km. Complexul este locuibil pe tot parcursul anului. Aproape toți proprietarii trăiesc pe tot parcursul anului.

Următoarele sunt disponibile pentru dvs. și oaspeții dvs. din complex:
Sală de fitness
Bazine de înot
gardieni
Teren de fotbal
Taxa de întreținere este de 8 EUR/m2 pe an.
Ofertă foarte bună, recomandată!
Numărul de etaje
3
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
300 m2
Teren
300 m2
Suprafață utilizabilă
393 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
393 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00