Casă nouă, mobilată lângă plajă, vedere la munte, aer curat și locație ecologică, Medovo

Medovo, Bulgaria – ID 9066
146,000 €
Arie 153 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 13 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă prezentăm o casă cu două etaje, complet mobilată, cu 4 camere, cu o suprafață de 153 m2 și un teren de 400 m2 în satul Medovo, lângă Pomorie, Bulgaria. Casa este situată într-o locație liniștită, ecologică, înconjurată de munți și aer curat. În mini-complex sunt 4 case în total. Trei dintre ele sunt nemobilate și doar una este mobilată. Complexul oferă acces controlat, parcare gratuită, foișor cu grătar și piscină cu zonă de relaxare. Primul etaj este format din hol de intrare, toaletă, living cu chicinetă și debara adaptată pentru vestiar și terasă. La etajul al doilea se află trei dormitoare, dintre care unul are baie proprie și toaletă, o altă baie cu toaletă și un al doilea dormitor cu acces la terasă. Toate cele trei dormitoare sunt complet echipate. Casele sunt omologate și sunt noi. Mai sunt disponibile încă 3 case identice nemobilate la prețul de 110000€ fiecare. Pentru mai multe informații contactați brokerul. Distanța până la mare doar 13 km.
Coroana a trecut la cel mai puternic nivel din ultimii 11 ani față de euro! Cumpărarea unei proprietăți în euro nu a fost și nu va fi niciodată mai profitabilă!
Dragi clienți, trăim vremuri ciudate în care multe lucruri au mers prost în ultimii ani. Cu toate acestea, există un lucru bun în toate lucrurile rele. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe google view (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Stațiunea Pomorie este unul dintre locurile cele mai liniștite. Este un oraș antic care datează din secolul al IV-lea î.Hr. Aspectul orașului Pomorie amintește de Nessebar din apropiere. Partea sa veche se află, de asemenea, pe o peninsulă, deși nu este la fel de îngustă ca cea din Nessebar. În 1906, din păcate, orașul a fost distrus de un incendiu de proporții, astfel că orașul vechi nu a fost păstrat. Orașul se află la aproximativ 18 km de Nessebar și la 20 de Burgas. În oraș se află, printre altele, faimoasele băi de nămol curative, situate pe o frumoasă peninsulă stâncoasă în apropierea lacului Pomorie. Băile au putere de vindecare și ajută împotriva bolilor sistemului musculo-scheletic, a sistemului nervos și a eczemelor. Acest orășel a făcut avere prin exportul de sare și de vinul sec aromat "Pomoriiski Dimjat". Există, de asemenea, specii rare de păsări, cum ar fi ciocârliile și cormoranii, care frecventează fâșia lungă de apă sărată. Din portul de pescuit se întinde principala porțiune de patru kilometri a plajei Pomerania, care separă faimoasele saline locale de marea liberă. Ca o raritate, veți vedea nisip negru pe una dintre plaje. Adevăratul centru al acestui oraș de la malul mării este zona pietonală plină de viață, care trece prin parcul verde. Aici veți găsi multe restaurante, magazine, discoteci, o bancă, un oficiu poștal și o clinică. Avantajul acestui oraș este conexiunea convenabilă cu plaja Sunny Beach și cu orașul istoric Nessebar din apropiere. În Pomorie puteți face plajă pe trei plaje frumoase. Prima plajă se află la nord de centrul vechi și este foarte lungă și cu nisip fin. În mod neobișnuit, partea mai retrasă a plajei formează practic un fel de graniță între Marea Neagră și Lacul Pomorie, care se află chiar dincolo. De la această plajă este doar o scurtă plimbare până la centrul vechi al stațiunii. Dacă vă place intimitatea, urmați plaja mai la nord, departe de hotelurile locale. Cu cât mergeți mai departe, cu atât veți vedea mai puțini oameni pe plajă. Cea de-a doua plajă este mai mică și se află la sud de stațiune. Este mai liniștită, mai îndepărtată de centru, cu stânci pe alocuri. Dar veți găsi liniște și intimitate. A treia plajă este o raritate, aici veți găsi nisip negru și nămol vindecător. Atât umbrelele, cât și șezlongurile sunt disponibile pe plajă, contra cost, iar pe plajă se oferă o gamă largă de sporturi nautice.
În apropiere de Pomorie, la aproximativ 5 km vest, se află Mănăstirea Sfântul Gheorghe, cu grădinile sale îngrijite, precum și mormintele și mausoleul Pomeranian. În Lacul Pomorie se extrage sare, aproximativ 30.000 de tone anual. Muzeul Sării este de interes turistic. În timpul sezonului estival, în Pomorie au loc zeci de concerte, spectacole de teatru, festivaluri. Există și expoziții, așa că iubitorii de cultură nu vor lipsi. În oraș se află două biserici bine conservate din secolele XVIII și XIX. Chiar în centrul orașului se află mănăstirea Sfântul Gheorghe, din secolul al XVII-lea, cu faimosul său basorelief. La 2 km de oraș se află laguna și lacul Pomorie (Lacul Anhialo), în apropierea căruia a fost construit un sanatoriu balnear cu băi de nămol. Această metodă de vindecare este cunoscută aici încă din antichitate și a fost folosită pe scară largă și de bizantini. 6 km de Pomorie se află satul pitoresc Sarafovo, cu plajele sale frumoase. Foarte interesantă este rezervația naturală Lacul Atanassov, care formează o lagună mare la sud de Sarafovo. În apropierea orașului, la campingul Europa, sunt accesibile mormintele tracilor și mormintele din secolele III-IV. Nu trebuie ratat Nessebar. Există un serviciu regulat de autobuz spre Burgas, precum și transportatori privați de bărci. Vița de vie prosperă pe pantele însorite din jurul orașului. Producția locală de vin este una dintre cele mai bune și mai respectate din Bulgaria. Aici se cultivă soiuri bine cunoscute și care nu au fost încă vândute, cum ar fi Merlot, Cabernet Sauvignon, Dimjat, Pamid, Grand Noire, Alkanboushe și altele. Rakija locală este, de asemenea, descrisă pe bună dreptate ca fiind una dintre cele mai bune din Bulgaria.
O vacanță în acest oraș pitoresc îi va încânta pe iubitorii de natură frumoasă, spa-uri curative, vin bun și nisip negru.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
153 m2
Teren
400 m2
Suprafață utilizabilă
153 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
153 m2
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
4 km
Medic
4 km
Cafenea
2 km
Restaurant
360 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00