Casă nouă și echipată cu piscină, aproape de centru, Bar, Muntenegru

Bar, Muntenegru – ID 9060
345,000 €
Arie 476 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 2 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă prezentăm o casă nouă și uimitoare de vânzare în Bar, districtul Polje. Această proprietate spațioasă are o suprafață totală de 187 m2 și este situată pe un teren generos de 476 m2, care oferă o mulțime de spațiu pentru o viață confortabilă.
La intrarea în casă, sunteți întâmpinați de o amenajare frumos proiectată, care combină o bucătărie cu un living spațios. Bucătăria este complet echipată cu aparate noi.
Casa are patru dormitoare bine amenajate, care oferă un spațiu amplu pentru membrii familiei sau pentru oaspeți. Între dormitoare se află dormitorul principal cu un dressing care oferă un refugiu privat în cadrul casei. Există, de asemenea, două băi moderne, concepute pentru a oferi confort pentru toți rezidenții.
Unul dintre reperele acestei proprietăți este încălzirea prin pardoseală, care asigură o atmosferă confortabilă în toată casa chiar și în lunile mai reci. În plus, există o piscină de 6x4, ideală pentru relaxare și recreere în zilele însorite.
Această casă oferă acces ușor la o serie de facilități. Stația de autobuz din apropiere asigură un transport public convenabil și există diverse magazine în apropiere, permițând accesul ușor la necesitățile zilnice. În plus, centrul orașului se află la doar 5 minute de mers cu mașina de casă.
Această casă nouă de vânzare în Bar, în cartierul Polje, este o oportunitate excepțională de a deține o proprietate frumoasă, complet mobilată, cu facilități moderne și o locație excelentă.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
476 m2
Teren
476 m2
Suprafață utilizabilă
187 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
94 m2
Parcare
Da
Magazin
340 m
Medic
1 km
Cafenea
340 m
Restaurant
290 m
Bar
500 m
Școală/gradiniță
600 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00