Casă nouă, spațioasă, cu 5 camere, la marginea orașului Varna, satul Kichevo

Kichevo, Bulgaria – ID 6834
265,000 €
Arie 500 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 10 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim atenției o casă modernă cu 5 camere într-un mic complex rezidențial din satul Kichevo, în imediata apropiere a orașului Varna - 8 km. Transport public funcțional. Casa este proiectata in stil modern cu doua etaje si are o suprafata construita de 186 m2.

Casa disponibila:

Parter - hol de intrare, living spatios cu chicineta, un dormitor, baie cu toaleta, camera de serviciu, camera de serviciu si o veranda spatioasa (40 m2), care se afla in fata livingului si are vedere la golful statiunii Albena. .

Etajul 1 – hol, trei camere, baie cu toaleta, dressing si terasa spatioasa. O scară interioară luminoasă duce la primul etaj.

Casa se vinde in stare de finalizare conform pozelor. Suntem bucuroși să vă ajutăm cu finisaje, mobilier și echipamente!

Casa are o curte împrejmuită, care va fi amenajată cu tufe de leylandi și șoricel și are sistem automat de irigare. Curtea are o suprafata de 500 m2 + 150 m2 parte ideala pe partea comuna a terenului. Sunt doua locuri de parcare in curte imediat langa casa si inca un loc langa intrarea in parcarea comuna folosita de cinci case.

Toată casa are vedere la golful Albena și la câmpuri.

Constructia casei este realizata din beton armat si caramida ceramica. S-au folosit geamuri triple de primă clasă pentru a asigura confortul în casă. Izolație exterioară - strat de 10 cm de polistiren. Acoperișul este umplut cu un strat de fibre de 10 cm pentru izolare termică și o membrană hidroizolatoare Mapei. Plafoanele sunt din gips-carton cu izolatie din vata de 5 cm. Pentru climatizarea eficienta a locuintei se va instala o pompa de caldura cu un consum de 2 KW/h, un sistem de incalzire in pardoseala si ventilatoare care functioneaza atat pentru incalzire cat si pentru racire. Structurile încorporate în băi sunt GROHE. Ușile de interior sunt realizate din HDF solid. Casa are sistem de alarma, precum si internet optic si televizor in fiecare camera. O opțiune excelentă pentru o familie numeroasă cu copii și animale de companie, potrivită pentru a trăi pe tot parcursul anului într-o atmosferă liniștită și aer curat lângă mare! Casa este situata la marginea orasului Varna (distanta pana la oras este de doar 8 km) si puteti ajunge in oras cu mijloacele de transport in comun. Satul dispune de toată infrastructura necesară, inclusiv magazine, o grădiniță modernă, un loc de joacă nou, o școală, o casierie EasyPay, grajduri etc. Aici locuiesc în mare parte familii tinere cu copii. Distanța până la cea mai apropiată plajă este de 10 km.

Orașul Varna a fost fondat de greci în secolul al VI-lea î.Hr. În antichitate era cunoscută ca tabăra militară din Odessos. În 1444, lângă Varna, turcii au învins armata creștină condusă de regele polonez Vladislav al III-lea (în suburbii există un mausoleu pentru a comemora această bătălie). În 1878, Varna a devenit parte a Bulgariei independente și dezvoltarea acesteia a avut loc.

Ca unul dintre frumoasele monumente de aici este Catedrala Adormirea Maicii Domnului.

Catedrala ortodoxă, construită între 1884 și 1886. Piatra de temelie a ei a fost pusă de Alexandru Battenberg (primul prinț al statului bulgar modern) în 1880. Printre cele mai frumoase monumente ale catedralei se numără catapeteasma fin sculptată, creată de maeștrii macedoneni din orașul Debar.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
500 m2
Teren
500 m2
Suprafață utilizabilă
186 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
186 m2
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
4 km
Cafenea
4 km
Restaurant
1 km
Bar
4 km
Școală/gradiniță
630 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00