Casă spațioasă cu 7 camere, lângă Burgas, teren mare, Aytos

Aytos, Bulgaria – ID 9508
199,995 €
Arie 2428 m2
Dispoziție 7 camere + bucătărie
Mare 29 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim spre vânzare o casă cu două etaje în orașul Aytos, cu 7 camere, cu o suprafață construită de 290 m2 și o suprafață de teren de 2 428 m2. Proprietatea este o construcție solidă din cărămidă de beton, cu stâlpi și dale din beton armat, are izolație exterioară, ferestre din pvc, uși blindate exterioare, toate camerele din casă au lambriuri din lemn, care pot fi văzute în galeria foto. Amenajare:

Parter - living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC.

Etaj: două dormitoare, baie cu WC și încălzire pe lemne (doar pentru acest etaj).

Etajul al doilea: două dormitoare, baie cu toaletă și terasă cu o vedere panoramică magnifică asupra orașului Aytos. Proprietatea include, de asemenea, o tavernă de 20 m2. Casă cu intrare privată în curte, garaj cu oblon rulant cu telecomandă. Proprietatea are alte câteva clădiri care se pot plia ca o pivniță de vinuri sau depozitare, o cameră dedicată fitness-ului, un foișor în aer liber.

Casa dispune de curent electric și are panouri solare instalate, supraveghere video. Curtea este înconjurată de un gard solid nou.

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

De fiecare dată, ne consolidăm prestigiul și încrederea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opiniile noastre cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților pe care le-au achiziționat cu succes, așa cum au fost planificate, în termenul promis.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dvs. și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dvs. și contribuim la îmbunătățirea situației dvs. economice prin investirea bună a banilor dvs.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese de dumneavoastră.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări din UE.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre, iar cu o suprafață de 253,644 km² este, de asemenea, unul dintre cele mai mari din țară. Conform ultimului recensământ al INS, la 31 decembrie 2015, are 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, satele antice și medievale, Marea Neagră și festivalurile anuale atrag numeroși turiști. Burgas, situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și mai populat de pe continentul bulgăresc al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas- Burgas, Atanasovsko și Mandrensko și de Marea Neagră la est.

Printre primii locuitori ai regiunii s-au numărat tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul actualului Burgas, împreună cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria, Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca fiind subtropicală umedă, cu influențe marine și continentale. Temperatura medie a aerului în timpul verii ajunge la 26,7 °C în iulie, iar temperaturile maxime zilnice de peste 20 °C se înregistrează până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare este de 328,6 ore. O influență continentală este evidentă în timpul iernilor, dar iernile rămân mult mai blânde în comparație cu cele din interior, iar căderile de zăpadă sunt relativ rare. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, este discutat proiectul Super Burgas. Viitorul proiect privind ciclismul public, eliminarea traficului greu din partea centrală a orașului, restaurarea insulei Sfânta Anastasia și a podului, precum și reabilitarea centrului istoric, a fost deja implementat. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Este planificată deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unei șosele asfaltate de coastă care să lege Burgas de noul cartier Kyosheto și de cartierul Sarafovo.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
7 camere + bucătărie
Arie
2428 m2
Teren
2428 m2
Suprafață utilizabilă
290 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
290 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
4 km
Medic
4 km
Cafenea
4 km
Restaurant
3 km
Bar
4 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00